turcu_dan Postat August 8, 2013 Partajează Postat August 8, 2013 Salutare, am achizitionat o banda led - 3258- lumina calda - 5m. Pentru alimentare vreau sa folosesc 2 acumulatori pb-acid de 6V 4Ah inseriati. E nevoie de rezistenta sau ceva? Din cate am vazut pe banda sunt rezistente. Banda vreau sa o folosesc la iluminarea unui raft cu scule. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Marian Postat August 8, 2013 Partajează Postat August 8, 2013 Daca au deja rezistente pe banda atunci nu mai este nevoie de altele, conectezi direct la alimentare de 12V. Link spre comentariu
turcu_dan Postat August 9, 2013 Autor Partajează Postat August 9, 2013 Am alimentat banda de 5 metrii la un alimentator 9V 300 mA pt proba, asa cum e ea derulata de pe rola. Am observat ca se incalzeste ceva ..... Pentru racire credeti ca ar fi indicat sa o lipesc pe o pacbanda de metal, ceva? o solutie ieftina care ar fi ? Acele coltare care se folosesc la scari cand se monteaza gresia? Ceva idei? Link spre comentariu
salsa Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Da, si eu folosesc coltar pentru scari, cel mai simplu, in L. E 10 lei bara de 2,5m. Pot sa-ti indic un magazin in MS daca nu gasesti mai ieftin. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum