Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tesla nc 430

hifihifi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hifihifi

10

• blueicon

1

• d2134

1

• cristian_draghiescu

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu am asa ceva si nu pot sa ma plang de el. Fiind un pick-up fara amplificare, semnalul dat in putere este evidentiat de calitatea dozei. Mecanica este bunicica, numai ca nu are reglajul vitezei, cu observare stroboscopica. Cu o curea buna totul este OK. E bine ca are antiskating, reglaj de greutate pe ac si lift.In final este un pick-up bun.Toate bune!

Link spre comentariu

Ca răspuns "la obiect" precizez că doza este de tipelectromagnetic. Deci preamplificatorul utilizat trebuiesă dispună de corecţie RIAA, altfel "va suna" oribil.

Link spre comentariu

dar de ce sa nu mearga prin rostov?as vrea care a folosit un tesla nc 430 prin magnetofon rostov 105 sa-si expuna parerea daca se aude bine ca-sa stiu daca ai iau vreu preamplificator.

Link spre comentariu

Depinde de ce pret dai pe el.Daca vrei sa-i pui o doza de 200-300 de euro atunci nu e bun dar banuiesc ca nu doresti acest lucru asa ca isi va face treaba la fel de bine cum a facut-o in ultimii 30 de ani cam de cand e modelul.La rostov poti sa-l conectezi la intrarea de microfon dar cum bine ti-a spus cineva ai nevoie de corectia respectiva pe care rostovul nu o are.Vei avea nevoie de un preamplificator pentru doza magnetica ,cumparat ,facut asta tu hotarasti.Pretul la fel este pe masura.Pentru initiere este in regula acest pick-up.Iar cu auzitul bine este relativ ,conecteaza pick-upul la ce ai si asculta si dupa aceea mai discutam ,ne spui ce auzi cum auzi si noi iti vom spune de ce.In alta ordine de idei nu stiu de ce scrii ma-i si nu asa cum ar trebui.

Link spre comentariu

ok va multumesc de sfaturi si in concluzie este un pick up chiar foarte bun asta tragand niste concluzii si de pe alte forumuri dar as ma-i avea o nelamurie si rog care poseda acest pick up sa-mi explice si mi-e cum se regleaza greutatatea deci pe carte spune asa tineti o parte din greutati A si invartiti scala gradata B care are manualul stie despre ce este vorba, astfel ca zero sa revina in dreptul liniute-i de pe capacul articulatie de la pick-up adica brat dar care are acest pick up , stie ca greutatea se monteaza prin insurubare ei problema este ca aici ma incurc cand bag greutatea de cate ori invart ca dupa aia sa reglez scala la 0 adica C cred!!! ca 0 nu are rog sa-mi explice cineva care are acest pick-up sau care stie exact cum trebuie facut.va multumesc

Link spre comentariu

Contragreutatea se pozitioneaza pentru obtinerea indicatiei 0 cand bratul cu doza montata este in echilibru(sta perfect orizontal), dupa aceasta operatie indicatiile reperului de pe contragreutate reprezinta forta de apasare in grame, a acului dozei pe disc .

Link spre comentariu

NZC 150 are o piesa din plastic, care se pune pe discul de vinil si se regleaza apasarea pe disc ( un fel de balanta ) pe care o folosesc pentru verificare.Am vazut ca pe net se poate gasi si un tipar care se scoate la imprimanta, se decupeaza din carton subtire si se aseaza pe platan; cu ajutorul acestui disc de carton se verifica geometria bratului si a head-sheel.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări