leoncris Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Asta face opto , culege informatia de pe cele 2 tensiuni si o transmite in primar (TEA xxxx).Daca valorile sunt aiurea , sursa intra in protectie.Daca valorile sunt corecte si informatia , deformata ... Link spre comentariu
caris Postat August 9, 2013 Autor Partajează Postat August 9, 2013 mda, am schimbat si optocuplorul si tot la fel face, tensiunile de 3,3 respectiv de 12V, imi stau stabile 2-3 secunde, dupa care imi pica jos de tot pana la 3V sau chiar 1V si urca din nou. Eu cred ca trebuie remediata treaba asta intai, de ce intra in protectie. Link spre comentariu
leoncris Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Masoara curentul pe cele 2 bare si te lamuresti . Link spre comentariu
caris Postat August 9, 2013 Autor Partajează Postat August 9, 2013 care bare?, de la optocuplor? pai i-am pus si optocuplor nou si tot la fel face. Link spre comentariu
leoncris Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Masoara curentul pe bara (circuitul) de 12V si pe cea de 3,3V. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum