VIFCOR Postat August 24, 2013 Partajează Postat August 24, 2013 Gata s-a rezolvat si pe aceasta cale tin sa-i multumesc lui Mobokap care a reusit intr-un final sa-l deparozeze!!! Merci mult!!!! Cum ? Rescris bios sau.... Salut si eu pe Mobokap! Link spre comentariu
lavynyu Postat August 24, 2013 Partajează Postat August 24, 2013 Gata s-a rezolvat si pe aceasta cale tin sa-i multumesc lui Mobokap care a reusit intr-un final sa-l deparozeze!!! Merci mult!!!! Cum ? Rescris bios sau.... Salut si eu pe Mobokap! Exact ar trebui sa ne spui si noua cum ai reusit , probabil mai sunt si altii in aceiasi situatie care au nevoie de ajutor ! Link spre comentariu
George(sb) Postat August 24, 2013 Partajează Postat August 24, 2013 si eu doresc sa stiu cum sa rezolvat Link spre comentariu
Vizitator Foto_okazii Postat August 24, 2013 Partajează Postat August 24, 2013 Dragilor, sincer nici eu nu stiu cum a rezolvat si eu sunt curios sa stiu cum a procedat. L-am dus la el la service iam zis ce problema am la el, dupa cateva zile ma sunat o domnisoara sa-mi zica ca este gata nu am reusit sa vb cu dansul deoarece la ora la care am ajuns eu sa-l ridic de la service domnul Mobokap cred ca plecase. Intrebati-l pe el aici pe forum cum a procedat. Nu stiu daca am voie sa i-i fac reclama la service daca da ,o sa-i pun link-ul cu adresa aici cu cea mai mare placere!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum