almarghi Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 eu am ceva asemanator cu asta: http://www.ebay.com/itm/Pacific-Scienti ... 1296040630 , mai mic putin. Link spre comentariu
c_anicai Postat Octombrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2013 deci am cam stagnat cu finalizarea capului, ma gandeam ca as folosi transmisia mecanica cu cuplaj electric pt control pozitie camera, los la comanda sa am doar o maneta ca la trepied care sa-mi antreneze prin doua cremaliere sau alta metoda ... atasez un desen si un filmulet pe youtube 3UK04AvCxaU poate exprima mai bine ce am vrut sa zic. Pt a elimina unele incoveniente as zice ca folosirea unui angrenaj la motoarele de antrenare 20:1 ar fi ok ? Link spre comentariu
nelutuPO Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Va salut , va admir si daca nu este cu suparare ma poate ajuta cineva cu o schita de constructie a unei macara gen ProAM 250 de 3.6m ? As avea o intrebare referitor a o stabilitate mai buna este la macaraua gen Kessler cu 2 brate paralele sau cea gen Pro Am ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum