Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

traf linii defect

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wqw

7

• BUGHIU

5

• Toni Marginean

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Cadrele se alimenteaza din recuperate linii cu + si - 14v? Eu zice ca merge cu trafo universal! Am montat multe trafo universale!!Colector+B+200V (video)ABLFilament+15v-15vGNDsi ce tensiuni mai aveti nevoie pe sasiul dvs!!

Link spre comentariu

Resoclarea se face ''loco''; nu pot spune pe forum cum!!!!

Eu vorbesc de acest trafo linii universal:

la care se fac legaturile direct pe placa atasata la el ,apoi se monteaza in sasiu!!

Vedeti in poza ,pini exteriori 1,2,3,4....etc si in interior pinii cu tensiunile debitate de trafo. Fiecare tensiune se resocleaza la pinii exteriori ,in functie de ce este nevoie pe sasiul televizorului in care aveti nevoie!!!

Deci ....ordinea o stabiliti dvs,in functie de ce aveti pe sasiu....

P.S.-La cumpararea trafo din magazin trebuie sa aveti in cutie o ''fituica'' cu semnificatia tensiunilor si a pinilor!!

Posted Image

Link spre comentariu

"TV freeman-super slim"Daca'i sasiu ETE3 - Secventa service: se aduce volumul la minimum > se apasa Mute pe telecomanda > se apasa Meniu pe panoul tvSe iese cu tasta Power din telecomanda.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări