wqw Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 TV freeman-super slim -defect trafo linii(bsc 60e).Se poate inlocuii aceste cu un trfo linii universal?0 Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Ce sasiu are tv-ul in care vreti sa-l utilizati (BSC60 cu "E" nu am gasit ci cu alte litere)? Link spre comentariu
wqw Postat August 7, 2013 Autor Partajează Postat August 7, 2013 am atasat o poza Link spre comentariu
dan cod Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Nu-i nicaieri atasulDaca e mare si nu se poate atasa urca-o pe un site de gazduire. Link spre comentariu
wqw Postat August 7, 2013 Autor Partajează Postat August 7, 2013 pe capacul din spate scrie asa: tv freeman-super slim 2100 Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Cadrele se alimenteaza din recuperate linii cu + si - 14v? Eu zice ca merge cu trafo universal! Am montat multe trafo universale!!Colector+B+200V (video)ABLFilament+15v-15vGNDsi ce tensiuni mai aveti nevoie pe sasiul dvs!! Link spre comentariu
wqw Postat August 7, 2013 Autor Partajează Postat August 7, 2013 eu am asa;pin 1-hout 2-b+ 3-184v 4-masa 5- -12v 6-+12v 7-nc 8-heat 9-fbly 10-abldaca spui ca ai resoclat un;'"chinezoi"ataseaza o schema cu resoclarea,te rog Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Resoclarea se face ''loco''; nu pot spune pe forum cum!!!! Eu vorbesc de acest trafo linii universal: la care se fac legaturile direct pe placa atasata la el ,apoi se monteaza in sasiu!! Vedeti in poza ,pini exteriori 1,2,3,4....etc si in interior pinii cu tensiunile debitate de trafo. Fiecare tensiune se resocleaza la pinii exteriori ,in functie de ce este nevoie pe sasiul televizorului in care aveti nevoie!!! Deci ....ordinea o stabiliti dvs,in functie de ce aveti pe sasiu.... P.S.-La cumpararea trafo din magazin trebuie sa aveti in cutie o ''fituica'' cu semnificatia tensiunilor si a pinilor!! Link spre comentariu
wqw Postat August 7, 2013 Autor Partajează Postat August 7, 2013 asta este fituica de care vorbiti Link spre comentariu
tiby_1981 Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 Am au traf linii modelul asta...Trebuie sa caut placa sa vad pe unde e.. Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 asta este fituica de care vorbitiDa ,despre aia e vorba!! Spor la treaba!! Link spre comentariu
wqw Postat August 13, 2013 Autor Partajează Postat August 13, 2013 TV partial rezolvatSpun partial deoarece,imaginea este putin mai mare decat ecranulOre com pot intra in MS. sa ajustez imaginea? Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 Model sasiu,procesor ,memorie.....si vedem ce MS are!! Link spre comentariu
leoncris Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 "TV freeman-super slim"Daca'i sasiu ETE3 - Secventa service: se aduce volumul la minimum > se apasa Mute pe telecomanda > se apasa Meniu pe panoul tvSe iese cu tasta Power din telecomanda. Link spre comentariu
wqw Postat August 13, 2013 Autor Partajează Postat August 13, 2013 TV freeman super slim -2100am incercat si nu am reusito alta solutie? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum