Vizitator rap_florinn Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Am si eu o problema cu un laptop Acer Aspire 5516 problema sta in felul urmator laptopul in tin in priza cu tot cu baterie iar dupa o anumita perioada de timp bateria imi dispare ca se incarca si ca merge direct pe baterie dar treaba e ca face de multe ori si trebuie sa il scot din prize sau sa scot mufa ca sa poate sa incarce din nou bateria Link spre comentariu
validae Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Daca folosesti laptopul mai mult timp alimentat la retea este bine sa-i scoti acumulatorul.Acumulatorii LiIon se stocheaza mai bine partial incarcati (75% ). Tinand acumulatorul in laptop in timp ce era alimentat doar la retea, scurtezi drastic viata acumulatorului, supunandu-l la incarcari repetate inutil. Link spre comentariu
Vizitator rap_florinn Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 oricum numai tine deloc asa ca degeaba il scot dar treaba este de ce imi tot face figuri cand se incarca? Link spre comentariu
validae Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Scoate-l totusi, poate chiar acumulatorul cauzeaza anomalia.Cum ai spus, oricum nu mai poate fi folosit. Link spre comentariu
Dr.L Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Nu pare sa aiba legatura cu partea electronica prea mult, asa ca-l mut la hardware pc Link spre comentariu
Vizitator rap_florinn Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 I-am scoso si tot degeaba se opreste singur Link spre comentariu
Marius84 Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Alt alimentator ati incercat? Sa nu fie acesta cu probleme... Eventual cabluri intrerupte.. Link spre comentariu
Vizitator rap_florinn Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Nu imi dau seama ca merge o perioada de o zi bine si aapoi deodata incepe sa face figuri am doar unul de fujitsu siemens se potriveste? Link spre comentariu
Vizitator rap_florinn Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 alta parere mai aveti ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum