barbulescuorlando Postat Februarie 12 Partajează Postat Februarie 12 Eu am comandat asa ceva. A venit și am probat-o imediat. Este excelenta. Cu mult pest toate cele pe care le-am avut sau le mai am încă Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 Pompa din trusa electronic 2. Decentă, comparabila cu cea care o am de la iruc. A prestat câțiva ani singură. Si asta e panarama cumpărată din comerț, care s-a născut moartă. Arcul e prea tare, garnitura nu etanseaza și capetele din plastic, care se infileteaza pe corp, sunt atât de moi, încât la un moment dat, un capăt a zburat cu tot cu piston și l-am fixat cu 2 suruburi M3 La armare, arcul se comprima, nu se extinde ca la majoritatea, pt că este amplasat sub piston. Când demontezi pt curățat, scoți și arcul. Dar se manevrează foarte ușor cu o mână. Nu prea dă motive de manevrare, dar dacă ții neapărat, se armeaza ușor cu o mână, e scurtă. Cred ca se poate optimiza, dar în forma în care a fost vândută nu se justifica în nici un fel prețul. Link spre comentariu
PavelR Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 Acum 17 minute, doru3160 a spus: Arcul e prea tare, garnitura nu etanseaza și capetele din plastic, care se infileteaza pe corp, sunt atât de moi, încât la un moment dat, un capăt a zburat cu tot cu piston și l-am fixat cu 2 suruburi M3 Asta am păţit cu toate pompele de tipul ăsta, zici că sunt de unică folosinţă. La alea care au jumătatea de plastic care se înfiletează în aluminiu se duce filetul de plastic imediat, fiind prea moale şi împins mereu de arc, şi nu mai stă închisă şi nici etanşă . La alea din două părţi de aluminiu etanşarea e slabă şi nu trag suficient. Modelul mare tip ZD-100 e incomod de armat, trebuie să foloseşti ambele mâini şi chiar dacă trage bine pentru mine reculul e prea mare şi uneori sare pompa de pe lipitură . Fiind din în totalitate din plastic şi având arc foarte tare după multe folosiri cedează îmbinarea, pe mine m-a ţinut 2 ani cea precedentă. Momentan sunt mulţumit de pompa de la dedeman, având îmbinare doar la un capăt, unde e vârful, e mai greu de stricat şi e mai etanşă. E foarte comod de utilizat cu o singură mână şi trage bine dar sistemul de închidere nu mi se pare prea grozav şi rămâne de văzut cât va rezista, eventual se va desface din filetul de la vârf pentru curăţare, nu din sistemul de armare Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 Folosesc zd100 de peste 10 ani. Pt mine a fost foarte utilă. Cu mâna cu care țin letconul, pistolul, cu aia armez, nu mi se pare un efort prea mare, să-i trag una în cap. Dacă chiar nu am o mână disponibilă pt asta, o armez de masă, de corp, oriunde îmi e la îndemână, nu am găsit în asta o problemă. Cu reculul ce să zic, probabil diferă de la exemplar la exemplar. Eu am folosit doar 3 până acum și nu am întâlnit problema asta. Dar, dacă nu uit, o sa cumpăr una și din dede, de curiozitate cum am cumpărat și altele, în speranța ca vor fi bune. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 Am dat 11 lei, dar măcar nu-mi mai poate spune nimeni că o praștie din asta e mai buna decât un zd100. La primul contact vizual, am citit eticheta. Am zis ok, și cealaltă e chinezărie, aia e. Dacă la noi e 11 lei la raft, îmi închipui cu cât le dă chinezul. La primul contact fizic însă, i-a sărit moțul din capul tijei. A căzut pur și simplu. Asta m-a cam luat prin surprindere, nu ma așteptam. Nu presat, nu filet, nu adeziv. Bine, am zis, se poate un țac pac, și se rezolvă . E identica cu cea albastra ce am făcut-o de râs mai înainte. Totuși, are 2 oringuri pe piston, nu unul ca cea albastră. La cum arată dispozitivul de blocare, în caz că trage bine, deși mă îndoiesc, nu ii dau mai mult de un an Măcar e ieftină... https://a.aliexpress.com/_EuAygWY Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum