Усилитель Postat Duminică la 09:45 Partajează Postat Duminică la 09:45 Am luat cateva de la Dede ...cu 10 lei buc....chiar merita... Link spre comentariu
PavelR Postat Duminică la 10:00 Partajează Postat Duminică la 10:00 Acum 51 minute, doru3160 a spus: Când? Acum câteva luni https://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php?cPath=36_242&products_id=8990&osCsid=m6rph5bgqvbldllphivnn3rah4 Link spre comentariu
doru3160 Postat Duminică la 10:25 Partajează Postat Duminică la 10:25 Preturile sunt cumva echilibrate. Daca o iei personal din dede cum spunea colegul, e o afacere, dar la miva trebuie sa comanzi de o suma minima din cate stiu, si mai e transportul, care tot acolo te duce. Dar fiecare e liber sa aleaga. Bine ca avem de unde. In anii 80 ma rugam de strungar sa-mi faca o pompa buna, si din toate incercarile, tot aia ce mi-au dat-o baietii de la IRUC a ramas valabila. Desi pare simplu, e o combinatie de calitati ale materialelor, plus arcul, care daca e prea moale nu trage, daca e prea tare, smunceste, si daca mai esti si pe cablaj rusesc, ai pus-o. Avand in vedere ca eu o folosesc cel putin 5 ani, nu mi se pare mult nici 35 lei. Important e ca merge bine. Link spre comentariu
cmariuss Postat Duminică la 10:58 Partajează Postat Duminică la 10:58 Pentru 10 lei merita încercat. La Dedeman. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Duminică la 11:14 Partajează Postat Duminică la 11:14 (editat) Terminati cu prostiile , stimati tovarasi ...de cind e lumea si pamintul , calitatea unui lucru nou-noutz din magazin cumparat se reflecta in pret ... Daca pompa respectiva nu este cumva la reducere , pt ca nu se vinde delok si au stocurile Mari , atunci nu are cum sa fie un produs de calitate ... Nimeni nu face gesturi de caritate intr-o societate capitalista ...Mai pe scurt , putzin dai , putzin face ... Editat Duminică la 11:20 de misuraelectronic 1 Link spre comentariu
cornel1962 Postat Duminică la 11:23 Partajează Postat Duminică la 11:23 Eu am cumparat aceasta pompa de la Miv. acum ceva ani in urma si de atunci nu am mai lucrat cu alt model. Am mereu una noua( in cazul in care pica ) , dar este destul de rezistenta. Pe ultima am luat_o tot se la miv. ca am avut o comanda mai mare, ceva in jur de 10 lei, dar mai gasiti si aici : https://zutech.ro/letcon-pompa-fludor/2507-pompa-fludor-mare-zd-100.html?ssa_query=pompa , sau https://www.niden.ro/instrumente-lipit-dezlipit/2064-pompa-fludor-zd-106.html Link spre comentariu
eos Postat Duminică la 11:35 Partajează Postat Duminică la 11:35 Acum 19 minute, misuraelectronic a spus: Terminati cu prostiile , stimati tovarasi ...de cind e lumea si pamintul , calitatea unui lucru nou-noutz din magazin cumparat se reflecta in pret ... Daca pompa respectiva nu este cumva la reducere , pt ca nu se vinde delok si au stocurile Mari , atunci nu are cum sa fie un produs de calitate ... Nimeni nu face gesturi de caritate intr-o societate capitalista ...Mai pe scurt , putzin dai , putzin face ... Va rog sa imi recomandati ceva mai de calitate daca cunoasteti anumite produse care ar putea fi peste ce s`a prezentat aici. Link spre comentariu
Усилитель Postat Duminică la 11:46 Partajează Postat Duminică la 11:46 Acum 6 minute, eos a spus: Va rog sa imi recomandati ceva mai de calitate daca cunoasteti anumite produse care ar putea fi peste ce s`a prezentat aici. Crede-mă cel de la Dede e foarte bun...iei 5 buc... , = totdeauna gasesti la Îndemână unul ...totdeauna iei altul in loc sa desfaci sa cureti ,( cand te grabesti ,atunci se intepeneste ,sau se duce ansa de la pistol ,etc ) ....am si de IIRUC , am lucrat cativa ani acolo...am avut si primit din Germania....nici acela nu a fost mai bun.... Link spre comentariu
Stefan Postat Duminică la 11:57 Partajează Postat Duminică la 11:57 Acu' fără supărare dar ce trebuie să fie așa de calitate la o pompă de fludor? Chiar mai folosiți așa des pompa? Nu am mai scos un DIP de cel puțin un an iar la celelalte componente mă descurc fără. De exemplu a trebuit să înlocuiesc niste tranzistori în capsulă TO-126, cablajul dublu strat și găurile fixe pe pini au făcut pompa inutilă dar a mers lejer cu un vârf foarte lat și mult fludor. Link spre comentariu
doru3160 Postat Duminică la 13:03 Partajează Postat Duminică la 13:03 1 oră în urmă, Stefan a spus: Chiar mai folosiți așa des pompa? Nu am mai scos un DIP de cel puțin un an Te-ai boierit, ai angajati... Lucrez mult in restaurari, reconditionari si intr-un fel ma misc tot in perioada in care m-am format. Noile tehnologii nu sunt pt ochi obositi, si creier mai putin absorbant de informatii noi. Deci de asta inca folosim pompa, unii dintre noi. Ca la masini, cea mai buna scula e cea care o ai. Am cumparat la un moment dat un letcon cu pompa. Vax albina. Ala e bun la defrisat, cand nu-ti pasa ce ramane in urma. Ca sa fiu sincer, tot cu chinezaria asta lucrez, si daca se va strica imi va lipsi atat de mult, incat cred ca o sa cumpar alta in loc, chiar cu fabuloasa suma de 35 lei, daca nu se va scumpi pana atunci. Deocamdata se incapataneaza sa mearga. O sa pun o poza cu prima pompa de felul asta cum arata dupa mai bine de 10 ani de activitate. Arata ca BST100 dar nu o chema asa. Link spre comentariu
Stefan Postat Duminică la 13:12 Partajează Postat Duminică la 13:12 Acum 10 minute, doru3160 a spus: Am cumparat la un moment dat un letcon cu pompa. Vax albina Este unul în poza pusă de mine dar pompa a rezistat foarte puțin, nu cred că am făcut 30-40 armări că deja începuse să de dezintegreze. I-am făcut o improvizație dar necesită multă atenție la folosirea pentru a nu distruge pad-urile. O perioadă am folosit pistol cu vacuum și la ăla era o plăcere să-l folosești, bine nu chiar în toate cazurile, până se înfundat și trebuia curățat (tub de sticlă, filtre ...). Pentru mine meșteritul a rămas la nivel de hobby, a fost o perioadă când a fost și loc de muncă la privat dar nu mă vedeam făcând asta toată viața mai ales lucrând direct cu clienții. Link spre comentariu
eos Postat Duminică la 13:27 Partajează Postat Duminică la 13:27 Si eu ma ocup cu reparatii restaurari. In multe cazuri sunt aparate vechi la care necesita pompa vacum sa tragi de pe piniicomponentelor de asta am intrebat cam ce pompa e mai buna Link spre comentariu
Alic Postat Duminică la 14:51 Partajează Postat Duminică la 14:51 Ace de seringă nu mai folosiți? Link spre comentariu
doru3160 Postat Duminică la 14:53 Partajează Postat Duminică la 14:53 Nu, si nici nu am prea folosit. Nu stiu daca in 40 ani am folosit de 5 ori acul... Link spre comentariu
doru3160 Postat Duminică la 15:25 Partajează Postat Duminică la 15:25 Acum 4 ore, cornel1962 a spus: Eu am cumparat aceasta pompa de la Miv. acum ceva ani in urma Cred ca preturile sunt tot de atunci. Ma uitam putin peste unele produse, si am gasit mai ieftine decat la chineji. Nu stiu de ce, dar parca preturile alea nu stau in picioare in zilele noastre. De ex un volt ampermetru cu led, din alea ordinare cu rosu si albastru costa la ei 5 lei. Ma lasi? Daca iei toate site-urile chinezesti nu gasesti atat de ieftin. Si sa zicem ca gasesti cu 5 lei la chineji. Ei cu cat l-au cumparat de le convine sa le vanda cu 5 lei/bc...? E clar ca preturile alea sunt pt dusmani. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum