bobo Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 buna ziua.deschid acest topic deoarece la toate pompele de fludor cumparate s-au tocit varfurile si s-au largit.capete de schimb am gasit dar nu se potrivesc exact la acestea pe care le detin.am vazut la firma "adel......" din craiova cateva pompe profesionale(asa scrie pe ele) inclusiv de la "pros kit" model pk-366n.oare or fi asa bune?cunoasteti altele mai de soi dar dar la care sa pot gasi si capete de schimb?pot sa fie si pe site-uri de afara dar sa fie testate de dvs(de calitate).multumesc. Link spre comentariu
validae Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Cea mai buna ,,pompa de cositor" pe care o folosesc e tresa absorbanta.Singurul dezavantaj e ca e de unica folosinta si se pierde fludorul absorbit.Am avut si pompe de cositor, dar nu m-as intoarce la ele.Ca si tresa folosesc uneori ecranajul de la unele cabluri, sau diverse cuplaje flexibile din sarma subtire de cupru recuperate (tresa din comert e cam putina la pretul ei).Unele perii de motoare industriale uzate, au conductori impletiti din fire foarte subtiri si le folosesc de asemenea foarte eficient. Link spre comentariu
mihai1979 Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Sa va dau un pont. Pe virful de la pompa puneti ori o bucata de tub termosensibil ( depa ce il incalziti acesta nu se mai stringe de la fludorul fierbinte) ori de la un traf de inalta decedat guma aia grie sau neagra de la fit sau screen( care se potriveste la diametrul virfului) . Nu riscati sa distrugeti traseele si merge super + ca e flexibil si poate fi schimbat cint se toceste ( tubul -- mai des , dar guma de la traf tine de uiti ca trebuie sa schimbi virful.) acestea fiind zise va urez succes. Link spre comentariu
capabilu Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 DA de la trafurile de inalta, eu folosesc de multi ani si merge perfect Link spre comentariu
briobit Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Domnilor va multumesc pentru pontul asta si culmea am mustuci din aia adunati o gramada pentru tatori sa nu se rupa firele la iesire dar la pompa nu m-am gandit sa infig unul. Link spre comentariu
Nonny149 Postat August 23, 2013 Partajează Postat August 23, 2013 Poti folosi o pompa din asta: http://www.adelaida.ro/pompa-de-dezlipi ... -208k.html sunt foarte bune. Link spre comentariu
bobo Postat August 23, 2013 Autor Partajează Postat August 23, 2013 Poti folosi o pompa din asta: http://www.adelaida.ro/pompa-de-dezlipi ... -208k.html sunt foarte bune.va multumesc.asteptam confirmarea asta ca sa pot comanda o pompa de calitate.multumesc si celorlalti colegi,am testat si cu cauciucul de la trafo linii si este ok. Link spre comentariu
dan-a2 Postat August 23, 2013 Partajează Postat August 23, 2013 Se gasesc si la alte mag. online la 14-15 lei !! Link spre comentariu
gabiferaru Postat August 23, 2013 Partajează Postat August 23, 2013 Foloseste cineva chinezaria asta ca sa ne poata spune ceva despre eficienta si fiabilitatea ei? Link spre comentariu
twinvortex Postat August 23, 2013 Partajează Postat August 23, 2013 Eu am folosit in varf o bucatica de tub de silicon, luat de la un aeromodel cu motor termic (se gaseste la orice magazin de modelism ).Acest tub face racordul dintre rezervor si motor.Este gros in carne si elastic si nici nu se arde. Link spre comentariu
victor_cj Postat Iunie 1 Partajează Postat Iunie 1 ENGINEER SS-02 și ProsKit PK-366N, au peste 10 ani de activitate. Link spre comentariu
Усилитель Postat Iunie 1 Partajează Postat Iunie 1 Eu am cateva luate de la Dede....cu 10 lei....inca toate sunt functionale.... Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 1 Partajează Postat Iunie 1 Acum 3 ore, victor_cj a spus: ProsKit PK-366N Corect , am vazut ca se mai gasesc ,o sa mai dau comanda de una... Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 1 Partajează Postat Iunie 1 Si eu am ProsKit PK-366N (nu sint sigur exact de cod dar arata similar. Am chiar doua pt ca la prima am rupt vbirful si am cumparat si virf dar si una noua. Inca o folosesc pe cea la care i-am schimbat virful rupt . Are cred ca 12-14 ani de utilizare. Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 1 Partajează Postat Iunie 1 Confirm si eu ca e foarte buna pompa aia de la Proskit. Eu i-am pus furtun siliconic peste varfu ei ca sa se muleze mai bine pe lipitura si trage mai bine fludoru. Plus i-am mai pus in interior o bucsa de cauciuc pe ax, intre siguranta si corpu pompei, ca sa se comporte ca un amortizor. In felul asta nu se mai izbeste siguranta direct de copu pompei. Mi s-a rupt o data siguranta din cauza asta din atatea izbituri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum