Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tabele de echivalențe

Postări Recomandate

pentru tranzistoare... are idee careva pe unde găsesc o asemenea listă?sau chiar mai multe liste! :)nu de alta, dar am nevoie să identific un echivalent pentru celebrele mpf102/bf244, și turbez căutând!!!se pare că cel mai apropiat echivalent ar fi 2sk212... unul mai îndepărtat (se spune clar că e pentru aplicații audio, nu rf!) ar fi 2sk117... la nevoie l-aș putea pune, pentru că montajul unde am nevoie imediat să-l folosesc sigur nu sare de AF, dar mai am altele unde am nevoie de feturi la intrare, și care musai trebuie să fie de RF...mai aveți alte posibile echivalente?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

4

• Toni Marginean

2

• leoncris

1

• Tita

1

Top autori în acest subiect

mulțumesc... să văd dacă-i găsesc de unde iau eu online...și dacă nu, chiar îmi fac probleme de unde naiba să-mi fac de-acum ”aprovizionarea”, dat fiind că magazinele online din România par să se ghideze după principiul ”avem în ofertă, dar niciodată pe stoc!”... și cu comandatul direct de-afară ar fi niște ”mici” probleme...

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări