twinvortex Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Daca ar putea cineva sa ma ajute inainte de a face o pozna.Am construit un efect pentru chitara electrica Ibanez tube screamer TS-9 ci TL072 si MPSA18 .Am alimentat la baterie de 9 volti exact ca in schema si functioneaza bine.Eu vreau ca acest efect sa-l montez intr-un amplificator pentru chitara care are preamplificator tot cu TL072 si care se alimenteaza simentric conform schemei de mai jos.As dori sa renunt la acea baterie , dar nu stiu unde sa conectez " Vr " si impamantarea pe alimentarea simetrica.Deci vreau sa fac abstractie de montajul de alimentare la baterie din chenarul rosu si nu stiu cum sa conectez la celalalt alimentator.Postez mai jos schemele.Va multumesc Link spre comentariu
validae Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Pai Vr va deveni Gnd. la alimentatorul diferential si fostul Gnd. de la baterie va fi -Vcc la alimentator. Link spre comentariu
twinvortex Postat August 7, 2013 Autor Partajează Postat August 7, 2013 va multumesc pentru raspuns.Va tin la curent cu rezultatul cum ajung acasa. Link spre comentariu
twinvortex Postat August 8, 2013 Autor Partajează Postat August 8, 2013 am facut aceasta modificare, dar apare un hum puternic in difuzor.Am alimentat pe urma doar la o faza , din alimentarea simetrica si asa functioneaza.Banuiesc ca masele la potentiometre ar trebui modificate ca sa mearga la alimentare simetrica Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum