Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentare simetrica efect chitara

twinvortex

Postări Recomandate

Daca ar putea cineva sa ma ajute inainte de a face o pozna.Am construit un efect pentru chitara electrica Ibanez tube screamer TS-9 ci TL072 si MPSA18 .Am alimentat la baterie de 9 volti exact ca in schema si functioneaza bine.Eu vreau ca acest efect sa-l montez intr-un amplificator pentru chitara care are preamplificator tot cu TL072 si care se alimenteaza simentric conform schemei de mai jos.As dori sa renunt la acea baterie , dar nu stiu unde sa conectez " Vr " si impamantarea pe alimentarea simetrica.Deci vreau sa fac abstractie de montajul de alimentare la baterie din chenarul rosu si nu stiu cum sa conectez la celalalt alimentator.Postez mai jos schemele.Va multumesc

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• twinvortex

3

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

am facut aceasta modificare, dar apare un hum puternic in difuzor.Am alimentat pe urma doar la o faza , din alimentarea simetrica si asa functioneaza.Banuiesc ca masele la potentiometre ar trebui modificate ca sa mearga la alimentare simetrica

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări