Vizitator FiaGT Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Buna,De cateva zile tot incerc sa imi dau seama de ce nu imi merge circuitul de incarcare a unei baterii Li-Ion de 3.7V. Circuitul foloseste integratul MCP73833 pentru partea de incarcare. Tensiunea de la baterie este ridicata la 5V folosind TPS61032. Montajul are si alimentare externa de 5Vpe care ar trebui sa se faca incarcarea. Cat timp este conectata doar bateria, imi ridica la 5V, dar cand conectez alimentarea externa de 5V, la iesirea MCP73833 in oc de 4.2V am doar 1.2V. Acest lucru se intampla doar cand e conectat si circuitul ridicator. Am atasat si schema, poate imi dati vreo idee.Cu respect. Link spre comentariu
Vizitator FiaGT Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Nimeni nici o idee? Link spre comentariu
Dr.L Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Circuitul ridicator da un curent mai mic decat cel cerut de circuitil incarcator?Si astfel intra in limitare? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum