Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RS232

bamwels

Postări Recomandate

Doresc sa fac un program pe calculator care cu ajutorul portului serial RS232 sa imi aprinda niste leduri(3 la numar).O schema bloc ar fi cam asa: PC->RS232->RS232 to RS485 Converter->RS 485 - 4 Ch Output Relay Module->Leduri.Aveti vreo ideea despre cum as putea realiza asa ceva? PC-ul ar trebuii sa transmita un semnal catre RS232, el continand informatia despre ce LED ar trebuii sa se aprinda.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

2

• bamwels

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu doresc la distanta, vreau sa folosesc RS485 ca si releu, eu avand nevoie de 3 leduri. PC prin iesirea de RS232 trimite semnal la RS485 iar el aprinde sau inchide ledurile. As putea sa gasesc si alta solutie? Poate pe USB?

Link spre comentariu

Pentru RS232 eu as incerca sa gasesc o solutie cu SIPO (Serial In Paralel Out).Pentru USB gasesti FT245 (convertor USB-paralel....poti conecta 8 LEDuri).Te mai poti complica cu o varianta ieftina de Arduino care sa aiba conector USB.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări