bamwels Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Doresc sa fac un program pe calculator care cu ajutorul portului serial RS232 sa imi aprinda niste leduri(3 la numar).O schema bloc ar fi cam asa: PC->RS232->RS232 to RS485 Converter->RS 485 - 4 Ch Output Relay Module->Leduri.Aveti vreo ideea despre cum as putea realiza asa ceva? PC-ul ar trebuii sa transmita un semnal catre RS232, el continand informatia despre ce LED ar trebuii sa se aprinda. Link spre comentariu
yo9hnf Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 De ce vrei sa folosesti RS485? Vrei o conexiune la distanta mare ? Link spre comentariu
bamwels Postat August 7, 2013 Autor Partajează Postat August 7, 2013 Nu doresc la distanta, vreau sa folosesc RS485 ca si releu, eu avand nevoie de 3 leduri. PC prin iesirea de RS232 trimite semnal la RS485 iar el aprinde sau inchide ledurile. As putea sa gasesc si alta solutie? Poate pe USB? Link spre comentariu
yo9hnf Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Pentru RS232 eu as incerca sa gasesc o solutie cu SIPO (Serial In Paralel Out).Pentru USB gasesti FT245 (convertor USB-paralel....poti conecta 8 LEDuri).Te mai poti complica cu o varianta ieftina de Arduino care sa aiba conector USB. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum