Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pompa submersibila sistem racire strung

enjoy

Postări Recomandate

Exista un real pericol ca atunci cand faci aceste verificari sa electrocutezi pe cineva care se afla la celalalt capat al tevii inadite cu PPE sau pexal.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• enjoy

6

• gica70

3

• goguboeru

3

• AlinEX

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Asa`i!Singura scapare e ca testul dureaza putin si daca e liniste`n bloc il auzi ! :ras: :ras: Necazul mare apare cind faci instalatia definitiv , ai o scapare de curent si se apuca cineva de modificari.In acel moment individul e cu mina pe metal curat ca doar taie , pune mufe si contactul e bun.Grig

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

o varianta ieftina dar foarte limitata ca durata de utilizare : doua vase( bidoane), unul deasupra strungului,cu un furtun pana la piesa, unul dedesubtul bancului, conectat la o scurgere din tava de span. traseul lichidului de racire include si cele doua maini ale stungarului, care trebuie sa mute lichidul din bidonul inferior in cel superior cand se epuizeaza rezerva de lichid. deci, un sistem de racire actionat de gravitatie.

Link spre comentariu

Momentan folosesc pompa de 220, mi-am mai cumparat inca una de la chinezi de 12V (550L/H) si un variator 12V in caz de pompa este prea puternica. Functioneaza amfibiu, in sensul ca poate fi submersibila sau deasupra apei printr-un furtun care trage lichid si il arunca prin al doilea. Am facut o gaura in tava de span, am pus o scurgere de chiuveta, pentru filtrare folosesc o sita de la un filtru de cafea. Am mai luat 2 furtune flexibile cu baza magnetica si in felul acesta am un sistem de racire de care sunt foarte multumit.Trebuie doar sa mai caut o emulsie buna, cea pe care o am e o porcarie.

post-75689-139829669256_thumb.jpg

post-75689-139829669257_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări