shopy Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Buna ziua, stie cineva unde pot gasi asa ceva? Mai precis, este vorba de un comutator folosit pentru iluminare apartament, care pe langa pozitiile "on" si "off" mai au o pozitie, unde o data comutat, lumina se aprinde aleatoriu pe perioada noptii, dand impresia ca se afla cineva in casa. Daca aveti idee de unde pot cumpara doua bucati, rog postati. Multumesc! Link spre comentariu
vcdec Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Trebuie inserat un mic montaj in doza intrerupatorului, "simulator de prezenta"...Se poate face la comanda, nu stiu unde se gaseste gata facut. Link spre comentariu
cristi_ozana Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Cea mai ieftina varianta un ceas programator care va aprinde lumina de cate ori doriti. Link spre comentariu
leoncris Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Variatoare UNIVEX .- Variator lumina prin atingere si telecomanda+simulator prezenta 400W, 600W Link spre comentariu
blazeu Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Eu am vazut aceasta functie (feature) pe un "comutator cu senzor (capacitiv)" (in Pr****er la 150 lei) si la o "priza programabila electronic", unde exista un butonas "Random", pret undeva la 30-50 lei.Comutatorul e mai simplu de instalat (in locul intrerupatorului), si am vazut la cineva si cu comutare prin telecomanda cu infrarosii (ca aia de tv), dar in magazin la Ded**** nu am avut curiozitatea sa vad daca avea si "random" si nici cat costa.Priza programabila implica costuri mai mici si va trebui sa puneti o lampa de masa, eventual si un prelungitor de la perete pana la acea priza programabila, insa e semnificativ mai ieftina, accesibila, flexibila si se poate utiliza si la altele.Succes! Link spre comentariu
shopy Postat Septembrie 5, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2013 Va multumesc tuturor, am cumparat un variator Univex cu funtia respectiva :bere: Link spre comentariu
Vizitator vladls77 Postat Octombrie 20, 2015 Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Salut shopy, De unde ai cumparat variatorul Univex? ...ca eu caut si nu gasesc deloc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum