cozmalau Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 buna! am 2 boxe sharp surround de 25w si la statia mea nu se aud asa cum trebuie basii si am luat capacul din spate de la incinte jos si se aude mult mai clar,tare si cu bas calumea,dar ce pot sa fac ca doar nu las incinta fara capac la spate.Ar fi o metoda sa dau gauri multe in capac? Link spre comentariu
dj_bryz Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Adica boxele tale nu au capac in spate?Adica se aud mai bine cu incinta incompleta, in aer liber?Daca tu crezi ca se aud prost inchise (cu capacul pus) desii nu cred ....atunci eu spun sa cumperi alte boxe.Iar ca sa se auda basii asa cum vrei tu "calumea" adica la o anumita frecventa ..trebuie sa ai boxele care le vrei tu..potrivite genului tau muzical ...iar amplificatorul tau care nu stiu ce model este ca nu ai mentionat nu poate sa iti redea decat o singura frecventa ,iar pe aceea o poti da mai tare si mai incet din corectorul de ton.Iar daca dai gauri multe in capac se va auzii mai tare zgomotul produs de aerul care iese decat muzica.dar inca o data.... nu ai spus ce amplificator ai si ce model sunt boxele. Link spre comentariu
cozmalau Postat August 9, 2013 Autor Partajează Postat August 9, 2013 amplificatorul este TDA 8947 9844 Link spre comentariu
cozmalau Postat August 9, 2013 Autor Partajează Postat August 9, 2013 boxele sharp model no CP s7700H Link spre comentariu
cozmalau Postat August 9, 2013 Autor Partajează Postat August 9, 2013 am pus poze mai jos! Link spre comentariu
dj_bryz Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 sfatul meu este sa cumperi alte boxe ! Ori ascultam muzica ori numai ascultam. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum