Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

modificare incinte

cozmalau

Postări Recomandate

buna! am 2 boxe sharp surround de 25w si la statia mea nu se aud asa cum trebuie basii si am luat capacul din spate de la incinte jos si se aude mult mai clar,tare si cu bas calumea,dar ce pot sa fac ca doar nu las incinta fara capac la spate.Ar fi o metoda sa dau gauri multe in capac?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cozmalau

4

• dj_bryz

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Adica boxele tale nu au capac in spate?Adica se aud mai bine cu incinta incompleta, in aer liber?Daca tu crezi ca se aud prost inchise (cu capacul pus) desii nu cred ....atunci eu spun sa cumperi alte boxe.Iar ca sa se auda basii asa cum vrei tu "calumea" adica la o anumita frecventa ..trebuie sa ai boxele care le vrei tu..potrivite genului tau muzical ...iar amplificatorul tau care nu stiu ce model este ca nu ai mentionat nu poate sa iti redea decat o singura frecventa ,iar pe aceea o poti da mai tare si mai incet din corectorul de ton.Iar daca dai gauri multe in capac se va auzii mai tare zgomotul produs de aerul care iese decat muzica.dar inca o data.... nu ai spus ce amplificator ai si ce model sunt boxele.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări