Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema control led-uri RGB

Tranzistor_001

Postări Recomandate

Acum e si mai ciudat, tensiunea de alimentare 4.4v, am conectat colectorul la 6v si pe emiter am tot 4v care dupa conectarea primului led scade la 3.7v, nu mai inteleg nimic

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tranzistor_001

12

• Dr.L

8

• kinderu56

1

• vghesm

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cu un pnp bc560 am la mersul in gol 5.8v si cu un led conectat scade la doar 5.7v dar se pare ca semnalul e inversat, maine fac rost de niste mosfeti cu rdson 0.065

Link spre comentariu

Trebuie sa recunosc ca desi nu am lucrat cu mosfet am folosit acum IRLML6402 si sunt placut impresionat de performanta, am zero pierdere indiferent de cate leduri folosesc dar trebuie sa inversez iesirile pic-ului ca imi ies niste culori total aiurea

Link spre comentariu

Gata in sfarsit i-am dat de cap, am folosit 3 mosfeti canal n pentru iesirile pwm ale pic-ului si apoi am inversat iesirile folosind 3 tranzistoare pnp pentru a putea utiliza ledurile pe care le am cu, catod comun.Acum trebuie doar sa refac cablajul....

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări