Tranzistor_001 Postat August 8, 2013 Autor Partajează Postat August 8, 2013 Acum e si mai ciudat, tensiunea de alimentare 4.4v, am conectat colectorul la 6v si pe emiter am tot 4v care dupa conectarea primului led scade la 3.7v, nu mai inteleg nimic Link spre comentariu
Tranzistor_001 Postat August 8, 2013 Autor Partajează Postat August 8, 2013 Cu un pnp bc560 am la mersul in gol 5.8v si cu un led conectat scade la doar 5.7v dar se pare ca semnalul e inversat, maine fac rost de niste mosfeti cu rdson 0.065 Link spre comentariu
Tranzistor_001 Postat August 9, 2013 Autor Partajează Postat August 9, 2013 Trebuie sa recunosc ca desi nu am lucrat cu mosfet am folosit acum IRLML6402 si sunt placut impresionat de performanta, am zero pierdere indiferent de cate leduri folosesc dar trebuie sa inversez iesirile pic-ului ca imi ies niste culori total aiurea Link spre comentariu
Tranzistor_001 Postat August 9, 2013 Autor Partajează Postat August 9, 2013 Gata in sfarsit i-am dat de cap, am folosit 3 mosfeti canal n pentru iesirile pwm ale pic-ului si apoi am inversat iesirile folosind 3 tranzistoare pnp pentru a putea utiliza ledurile pe care le am cu, catod comun.Acum trebuie doar sa refac cablajul.... Link spre comentariu
kinderu56 Postat Octombrie 6, 2013 Partajează Postat Octombrie 6, 2013 cate moduri are ? Link spre comentariu
vghesm Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Am realizat dupa schema atasata un controler pentru leduri rgb cu, catod comun..../Salutare. Schema seamana foarte mult cu schema din link-ul urmator:http://picprojects.org.uk/projects/rgb2/index.htmIesirile sunt comandate prin MOS-FET-uri iar softul e super-simplu. Merita sa arunci macar o privire ;) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum