son Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Buna ziua, am cumparat de curand acest programator , doresc sa scriu epromuri 2732..le-am sters inainte cu lampa cu ultraviolete...conform timpului specificat in manualul lampi....am deschis programul v.0.97ja.....am selectat tipul de eprom...dar il vede ca nu-i gol..incepand de la adresa 0000...desi cand ma duc la buffer vad toate locatiile continand FF....3 epromuri ..iar alte doua imi afiseaza 02....desi toate au fost sterse deodata.....daca are cineva vreo idee ii multumesc anticipat. Link spre comentariu
dan cod Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Programatorul ala este o prostie mare.Am mai sps asta si umora nu le convine dar asa este. Link spre comentariu
son Postat August 6, 2013 Autor Partajează Postat August 6, 2013 ok inainte de al cumpara am vazut si cred ca-i o clona a lui Willem..si totusi ar trebui sa mearga....am programat doua memorii 27c256...f. repede nu stiu astia de la ade. nu au un suport tehnic...am si garantie la el.. Link spre comentariu
son Postat August 6, 2013 Autor Partajează Postat August 6, 2013 acum mi-a venit o idee....am scos memo din soclu am alimentat progu...am dat Clear buffer...apoi Blank test..si ghici.....Device is not empty...00000...stie cineva ce se intampla??? Link spre comentariu
gabiz_ro Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 La tipurile astea de memorii eu stiam ca se pleaca de la FF.O adresa de 8 biti 11111111 in binar,poate fi scrisa electronic doar in sens descrescator.De ex din F poti face orice pana la 0,din A orice pana la 0 dar nu si ceva intre F-B fara o stergere la UV.stergerea cu UV face intreaga memorie FF.Deci ai memoria ( stearsa la UV)FF FF FF ...Poti sa scrii in ea FF FA FF ...apoiFF F0 FF ... Insa dupa asta nu poti scrie in ea FF F1 FF ...Decat dupa ce o stergi cu UV Link spre comentariu
son Postat August 7, 2013 Autor Partajează Postat August 7, 2013 ca sa fiu mai clar.....am lampa asta cu uv EPROM ERASER model DE-4..americana cu care am sters si alte epromuri...am sters cu ea 3 x 2732 in timpul dat de datashhetul epromurilor si al lampi...le-am pus in prog. pe rand am citit bufferul si mi-a dat FF peste tot...la verificare imi zice ca nu-i gol...am continuat sa le scriu la final iar mi-a dat eroare....sa nu vada epromul si de aici sa nu-l vada gol si sa nu-l scrie ??? Link spre comentariu
gabiz_ro Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Pui un eprom sters,il citesti ar trebui sa fie FF totNu stiu ce optiuni sunt in soft dar ceva fill buffer sau asemanator,pui ceva sa fie, A sau o cifra de ex.Tot ar trebui sa fie ce ai pus tu AA AA AA ...Programezi memoria cu acest continut apoi o citesti si compari.Daca din ea citesti tot AA AA AA ... Atunci e bine. Link spre comentariu
dan cod Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Daca este sters 100% trebuie sa aiba FF peste tot. Link spre comentariu
capabilu Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Si eu am mem 03 si nu am reusit sa programez niciodata 2716,2732 memoriile fiind vechi si sterse cu o lampa improvizata dintr-un bec cu vapori de mercurIn schimb am programat orice altfel de memorie cu fereastra si stearsa cu acelasi bec Link spre comentariu
vcdec Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 programatoarele astea AD... ar trebui INTERZISE, sunt bani aruncati :cry: Link spre comentariu
dan cod Postat August 8, 2013 Partajează Postat August 8, 2013 programatoarele astea AD... ar trebui INTERZISE, sunt bani aruncati :cry:Ma bucur ca inca cineva imi da dreptate(eu m-am fript pe banii mei) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum