Radiotelegrafist Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 dupa cum arata si subiectul ma intereseaza ce echivalent are acest tranz rusesc de la un mag pe care il folosesc ca statie.multumesc celor care ma pot ajuta. Link spre comentariu
leoncris Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 http://www.5v.ru/ds/trnz/kt805.htm Da o cautare pe gogu "KT805" si gasesti original la ... 2 lei (10 buc. - 20 lei) Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 6, 2013 Autor Partajează Postat August 6, 2013 multumesc dle leoncris,dar nu am catalog sa compar cu alti tranz.ma intereseaza in mod direct echivalentul,cineva care a facut aceasta inlouire Link spre comentariu
modoran Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Merge BD243C in locul lor, dar atentie, baza si emitorul sunt inversate. Link spre comentariu
leoncris Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Gasesti originali de cumparat. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 cu exceptia data-sheet-ului tranzistorului kt805 , toate informatiile de mai sus n-au nici o valoare utila in contextul intrebarii dvs . montati dvs una bucata mje15032 original de la motorola si va merge beton in aparatul dvs . atentie la dispunerea pinilor .ps1...v-ati gindit o secunda , domnu` vinator , ca poate omul nostru n-are ce face cu un lot de 10 bucati odata , asa cum vinde nenea acela de pe okazii...?ps2...bd243c merge la maxim 115 volti , iar kt805 merge la maxim 160 volti , deci echivalarea este complet gresita . Link spre comentariu
tepesa Postat August 8, 2013 Partajează Postat August 8, 2013 Probabil e ampliful din Kashtan, deci nici vorba de tensiuni mari acolo. Merge orice trz cu Uce minim 60V, Ic minim 5A, Pd minim 50W. Eu as pune unii mai mari ca BD245C, BD249C, TIP35C, legaturile facute cu sirme. Link spre comentariu
marius75 Postat Noiembrie 22, 2013 Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 Da este din amplificarea de Kashtan...am dat de subiectul asta aseara dupa ce am reusit sa ard un kt 805 (din neatentie) . Vreau sa-l inlocuiesc cu BD 243 C, ascult la volum mic, rar vede jumatate din volum. Trebuie sa-i schimb pe amandoi finalii sau merge si daca il schimb doar pe cel ars? Multumesc anticipat! Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 22, 2013 Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 Schimba ambii tranzistori. Link spre comentariu
marius75 Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Multumesc! I-am schimbat si merg bine. Link spre comentariu
Vizitator Toderita Andrei Postat Octombrie 3, 2016 Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Buna ziua, revin pe acest subiect...pana la urma KT805 AM cu ce trebuie inlocuit, va intreb acest lucru deoarece am incercat sa-I inlocuiesc cu BD243C si se aud foarte incet fata de KT805AM. Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 3, 2016 Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Pai nu sunt compatibili direct, trebuie inversata baza cu emitorul pe placa, KT-ul are E - C - B, iar BD-ul are B - C - E privit de la stanga la dreapta. Link spre comentariu
Vizitator Toderita Andrei Postat Octombrie 3, 2016 Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Asta am observant...dupa ce I-am lipit ....dar problema e ca daca ii lipesti invers numai pot sa-I pun radiatoarele...cum ma sfatuiti sa-I lipesc ca sa las si radiatoarele de aluminium...ca am prajit doi tranzistori...si nu ca ar fi mare paguba 2 lei...dar nu stau acum sa am grija sa nu dau tare si alte prostii de gen...ai momente in care vrei sa asculti o melodie mai tare...I-am dat la jumatatea volumului si s-au prajit! Multumesc. Link spre comentariu
gigiones Postat Octombrie 3, 2016 Partajează Postat Octombrie 3, 2016 strange-i pe radiator si legatura o faci folosind conductor cat mai scurt. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 4, 2016 Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Asta am observant...dupa ce I-am lipit ....dar problema e ca daca ii lipesti invers numai pot sa-I pun radiatoarele...cum ma sfatuiti sa-I lipesc ca sa las si radiatoarele de aluminium...ca am prajit doi tranzistori...si nu ca ar fi mare paguba 2 lei...dar nu stau acum sa am grija sa nu dau tare si alte prostii de gen...ai momente in care vrei sa asculti o melodie mai tare...I-am dat la jumatatea volumului si s-au prajit! Multumesc. Uite asa se face colectoru il lipesti Emitoru si Baza indoi pinii in sus si ii lipesti cu 2 fire Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum