Vizitator SerbanGeorge Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Ce parere aveti despre urmatorul produs pentru un incepator calitate/pret? Este bun pentru a invata sa sudez? http://www.brico-tools.ro/produse/aparate-de-sudura-transformator-telwin-marte-150--68.html Link spre comentariu
H Robert Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Eu nu recomand asemenea pocnitori, o sa sudezi un timp si dupa aia o sa stai sa se raceasca ca sa poti suda din nou, eu intodeauna am sa aleg clasicul transformator de sudura, gasesti pe net o gramada la diverse preturi care pot fi un pic mai mari decat asta dar merita toti banii, in plus ca la un trafo de sudura nu are ce sa se defecteze, la pocnitorile astea noi sunt pline de electronica etc, pt a le face mai usoare si sunt mai greu de reparat si parerea mea ca sunt si mai sensibile. Link spre comentariu
Vizitator SerbanGeorge Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Spune-mi cati electrozi pot suda odata!Eu ma ocum mai mult cu "tuning auto" am nevoie de max 1-2 electrozi odata, de exemplu pentru finala esapament diverse piese si accesorii etc. Nu sudez continuu! Link spre comentariu
H Robert Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Nu stiu sa iti spun exact pt ca nu am avut niciodata un astfel de aparat, eu am un transformator de sudura,dar pretul cred ca spune totul,exista aparate cu aceleasi caracteristici dar la un pret mult mai mare de ce? Pt ca este mai de calitate,multi dintre noi am cumparat lucruri ieftine si la un mement dat se strica, mai repede decat speram si exact cand aveam mare nevoie de ele,deci te sfatuiesc daca tot optezi pt un astfel de tip de aparat sa mai strangi niste bani si sa cumperi unul mai reusit,pe acest forum nu prea se discuta despre aparate mai mult la nivel de hobby poti incerca pe un forum de sudori unde acolo o sa aflii exact ce te intereseaza. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Si MARTE150 este tot transformator de sudura. Nu este invertor. Nu are ventilator, bobinajul e de aluminiu, are durata activa mica. Sudeaza doar cu electrozi rutilici.Pentru utilizare ocazionala e destul de bun doar ca il vei putea folosi doar cu electrozi de 1.6, 2 sau 2.5 mm. Daca vrei sa sudezi insa mai mult atunci sigur vei plange pe langa el rugandu-l sa se raceasca mai repede. Link spre comentariu
lorik199 Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Pt tevi de esapament cauta un aparat MIG, o sa plangi cu electrozi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum