Vizitator Snoopa Postat August 5, 2013 Partajează Postat August 5, 2013 Salult!Vreau sa instalez Win xp pe un EEE PC de pe stick. Am facut stickul bootabil, am intrat in BIOS si am setat ce trebuie.Ma lasa sa sterg partitiile si sa fac altele, selectez unde sa se instaleze, se formateaza, dupa aceea se restarteaza si de aici nu mai merge. Ori imi apare iar "press any key to boot.." (iar daca nu apas, imi spune operating sistem not found), ori apare o liniuta care pulseaza. Nu stiu ce sa ii fac! Am incercat alt windows, alt stick si nimic. Trebuie sa-l fac pana poimaine. Daca stie cineva, va rog frumos sa ma ajutati! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 5, 2013 Administratori Partajează Postat August 5, 2013 eu cred ca nu ai facut stickul bine, vezi ca sunt programe care fac asta http://www.softpedia.com/get/PORTABLE-S ... mUSB.shtml http://www.usboot.org/tiki-index.php?page=Download Link spre comentariu
Vizitator Snoopa Postat August 5, 2013 Partajează Postat August 5, 2013 Pe unul din stick-uri am folosit USB Multiboot10 iar pe celalalt Rufus. O sa incerc si cu ce mi-ai dat tu, multumesc frumos!Am luat USBoot si nu stiu sa il folosesc (il deschid si se inchide imediat) iar WinSetupFromUSB imi da eroare cand ii dau source file "WINNT32.EXE could not be found..." Link spre comentariu
sebi Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 eu folosesc "win to flash" -asta pentru xp Link spre comentariu
ddd3d Postat August 25, 2013 Partajează Postat August 25, 2013 dupa primul restart (dupa ce ai facut format ce ai de formatat) intra din nou in bios si da ca prima cale de boot hdd-uBafta! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 25, 2013 Administratori Partajează Postat August 25, 2013 am gasit un program bun care te ajuta sa faci batul usb bootabil, il cheama rufus Link spre comentariu
gabiz_ro Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Eu la variantele care le-am folosit,pentru XP era necesar sa bootezi de doua ori de pe USB,Prima data in text mode,cand alegi partitia pe care sa faci instalarea si se copie fisierele,a doua oara (dupa restartul de copiere a fisierelor) in graphic mode. Link spre comentariu
florin mulies Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 spuneai ca ai trecut de partitii, deci posibilitatea unu windows fara drivere sata cade, iar singura posibilitatea este cea a domnului @ddd3d "dupa primul restart (dupa ce ai facut format ce ai de formatat) intra din nou in bios si da ca prima cale de boot hdd-u" aici aveti un link de unde sa descarcati si invatati cum sa faceti un stick bootabil cu windows xp. eu personal l-am facut acolo si functioneaza. bafta! http://www.adrian-alexander.com/blog6.php Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum