Vizitator zonny Postat August 5, 2013 Partajează Postat August 5, 2013 In primul rand va salut, iar in al doilea rand sper ca am postat unde trebuie si nu in ultimul rand vin cu o intrebare.Am un decodor Amiko Alien 2 si vreau sa il pun undeva prin spatele televizorului deoarece se "incadreaza" mai bine (LCD-ul fiind agatat de perete). Acum problema mea incepe aici, deoarece telecomanda nu va mai avea raza directa catre receptorul IR al decodorului si ma gandeam sa ii trag un cablu cu un alt receptor IR direct de pe placa.Pe acasa am gasit un receptor IR TSOP 1736. Ce ziceti, merge ceia ce vreau sa fac ? Link spre comentariu
validae Postat August 5, 2013 Partajează Postat August 5, 2013 Ar merge, dar cred ca ar fi mai sigur sa decuplezi receptorul IR intern printr-un comutator (numai alimentarea macar) atunci cand vei folosi senzorul extern. Link spre comentariu
Vizitator zonny Postat August 5, 2013 Partajează Postat August 5, 2013 Aha, sa inteleg ca e posibil sa apara oarece "anomalii".... in cazul acesta cred ca voi prelungi prin cablu receptorul IR original.Oricum, multumesc pentru raspuns ;) Link spre comentariu
dan cod Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Prelungeste cu cablu ecranat si va merge. Link spre comentariu
Vizitator zonny Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Pana la urma l-am scos pe cel original de pe placa si l-am prelungit Link spre comentariu
vcdec Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 merg si in paralel, avand iesire open colector; probleme pot sa apara daca sunt puse la distante diferite si detecteaza amandoua... probat de ceva ani, prelungit cca 12m de la intrarea in casa pana la a doua camera. Link spre comentariu
Vizitator mediaset Postat Februarie 20, 2016 Partajează Postat Februarie 20, 2016 si cum sw lweaga in paralel eu am un denzor cu doua fire Link spre comentariu
Vizitator mediaset Postat Februarie 20, 2016 Partajează Postat Februarie 20, 2016 pardon are 4 fire.lam desfacut si are 4 fire Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum