Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Legare in paralel receptoare infrarosu

Vizitator zonny

Postări Recomandate

Vizitator zonny

In primul rand va salut, iar in al doilea rand sper ca am postat unde trebuie si nu in ultimul rand vin cu o intrebare.Am un decodor Amiko Alien 2 si vreau sa il pun undeva prin spatele televizorului deoarece se "incadreaza" mai bine (LCD-ul fiind agatat de perete). Acum problema mea incepe aici, deoarece telecomanda nu va mai avea raza directa catre receptorul IR al decodorului si ma gandeam sa ii trag un cablu cu un alt receptor IR direct de pe placa.Pe acasa am gasit un receptor IR TSOP 1736. Ce ziceti, merge ceia ce vreau sa fac ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• vcdec

1

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ar merge, dar cred ca ar fi mai sigur sa decuplezi receptorul IR intern printr-un comutator (numai alimentarea macar) atunci cand vei folosi senzorul extern.

Link spre comentariu
Vizitator zonny

Aha, sa inteleg ca e posibil sa apara oarece "anomalii".... in cazul acesta cred ca voi prelungi prin cablu receptorul IR original.Oricum, multumesc pentru raspuns ;)

Link spre comentariu

merg si in paralel, avand iesire open colector; probleme pot sa apara daca sunt puse la distante diferite si detecteaza amandoua... probat de ceva ani, prelungit cca 12m de la intrarea in casa pana la a doua camera. :da

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări