Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Neon auto

Vizitator Stefy

Postări Recomandate

Vizitator Stefy

sal,Am vazut acum cateva zile niste neoane la un prieten pe dacie si mi-a placut foarte mult, m-am hotarat sa-mi pun si eu.Am gasit ceva pe net dar sunt foarte scumpe, ~500leiStie cineva cum as putea sa ies mai ieftin? sa-mi cumpar led-uri si sa-mi fac eu?? :smt003 Parca se gasea in comert ceva tub flexibil cu led-uri :supz: as vrea totusi sa lumineze destul de puternic :tonqe:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• margarit2001

1

• ionut20

1

am montat pe diverse masini, neone cumparate din piata, se gasesc la aproximativ 80 de lei noi neonul pt prag si 60 lei neon pt spoiler, acestea includ convertorul pt neon si tub de protectie transparent in jurul tubului efectiv.sunt foarte faine si merita bani.

Link spre comentariu
Vizitator Stefy

am montat pe diverse masini, neone cumparate din piata, se gasesc la aproximativ 80 de lei noi neonul pt prag si 60 lei neon pt spoiler, acestea includ convertorul pt neon si tub de protectie transparent in jurul tubului efectiv.sunt foarte faine si merita bani.

Unde gasesc asa ceva?? si ce culoare??totusi, parca nu as vrea neoane fluoorescente. ceva cu led-uri, nu ar fi mai ieftin?si daca am chef sa le fac sa se aprinda dupa muzica....... neonu' cu starter nu merge :smt009 si gasesc neon de 160 pt praguri si 140+2x30pt bare?nu stiti.....gasesc ceva neoane pt masini in brasov?
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

eu zic ca e cel mai bine sa pui baghete cu ledurisi poti sa le faci si sa faca dupa muzica :rolleyes: daca te hotarasti pe varianta cu leduri sa cumperi baghete cu leduri de mare intensitate si cu unghi de vedere cat mai marein brasov gasesti baghete cu leduri si neoane auto in piata astra,piata bartolomeu(la rusi)......

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări