Vizitator Stefy Postat August 27, 2006 Partajează Postat August 27, 2006 sal,Am vazut acum cateva zile niste neoane la un prieten pe dacie si mi-a placut foarte mult, m-am hotarat sa-mi pun si eu.Am gasit ceva pe net dar sunt foarte scumpe, ~500leiStie cineva cum as putea sa ies mai ieftin? sa-mi cumpar led-uri si sa-mi fac eu?? :smt003 Parca se gasea in comert ceva tub flexibil cu led-uri :supz: as vrea totusi sa lumineze destul de puternic :tonqe: Link spre comentariu
Vizitator cr33py2000 Postat August 29, 2006 Partajează Postat August 29, 2006 Uite aici ceva care poate te ajuta.http://www.talkingelectronics.com/Proje ... erter.html http://www.aaroncake.net/circuits/40wflamp.htm Chestia asta nu costa foarte mult. Sper sa iti foloseasca :weedman: Link spre comentariu
ionut20 Postat August 29, 2006 Partajează Postat August 29, 2006 am montat pe diverse masini, neone cumparate din piata, se gasesc la aproximativ 80 de lei noi neonul pt prag si 60 lei neon pt spoiler, acestea includ convertorul pt neon si tub de protectie transparent in jurul tubului efectiv.sunt foarte faine si merita bani. Link spre comentariu
Vizitator Stefy Postat August 30, 2006 Partajează Postat August 30, 2006 am montat pe diverse masini, neone cumparate din piata, se gasesc la aproximativ 80 de lei noi neonul pt prag si 60 lei neon pt spoiler, acestea includ convertorul pt neon si tub de protectie transparent in jurul tubului efectiv.sunt foarte faine si merita bani.Unde gasesc asa ceva?? si ce culoare??totusi, parca nu as vrea neoane fluoorescente. ceva cu led-uri, nu ar fi mai ieftin?si daca am chef sa le fac sa se aprinda dupa muzica....... neonu' cu starter nu merge :smt009 si gasesc neon de 160 pt praguri si 140+2x30pt bare?nu stiti.....gasesc ceva neoane pt masini in brasov? Link spre comentariu
margarit2001 Postat Septembrie 16, 2006 Partajează Postat Septembrie 16, 2006 eu zic ca e cel mai bine sa pui baghete cu ledurisi poti sa le faci si sa faca dupa muzica :rolleyes: daca te hotarasti pe varianta cu leduri sa cumperi baghete cu leduri de mare intensitate si cu unghi de vedere cat mai marein brasov gasesti baghete cu leduri si neoane auto in piata astra,piata bartolomeu(la rusi)...... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum