Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ups vfd600

sarbu

Postări Recomandate

Am un ups model Powerwalker vfd600 si as dori sa-l fac sa nu se mai opreasca dupa 10minute de functionare pe acumulator. Daca poate cineva sa-mi dea un raspuns ii multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

3

• sarbu

3

• validae

1

• vcdec

1

Top autori în acest subiect

Pai el se opreste atunci cand tensiunea la bornele bateriei scade la 10-11V pentru protejarea acumulatorului.Nu e bine pentru baterie sa-i anulezi acea functie.Masoara tensiunea in sarcina si vezi la ce prag decupleaza.

Link spre comentariu

Nu neaparat!Daca e ce presupun eu ca e, atunci are o limita de timp cand sarcina e prea mica...Pt a lamuri acest lucru, ne trebuie pozele si tensiunea acumulatorului cand UPSul se opreste :)

Link spre comentariu

Am testat ups si cu sarcina de 200w ,de 70w si se opreste la acelasi interval de timp .Asa cum am scris bateria este de70A si nu ajunge sa scada tensiunea sub13V.Cred ca CI SC516247 are scris in memoria lui acea temporizare.si as vrea sa-mi spuna cineva daca se poate anula cumva ,pentru vreau sa-l folosesc doar ca invertor.Va multumesc pentru raspunsurile date.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări