Vizitator o_kh3 Postat August 27, 2006 Partajează Postat August 27, 2006 salutare am 2 difuzoare ydd 200lpp si stau saracele neatinse de vreo 3-4 luni( le mai folosesc din cand in cand sa testez un canal de la o statie ceva... etc) ma gandeam sa fac din ele un subwoofer ca dupa sa ma scap de el(gasesc eu vreun fraierica ) ... chestia e ca singuru material care il am disponibil este osb ... nu am chef sa cumpar pal pt difuzoarele astea... am aflat de pe alt forum ca osb-ul este bun pt incinte deci nu o sa am problemesi daca se poate un proiect ma gandeam la un band pass ceva in care sa folosesc cele 2 difuzoare nu ma intereseaza gradul de dificultate... ca si asa nu am ce sa fac pana incepe scoala ms anticipat Link spre comentariu
Vizitator o_kh3 Postat August 28, 2006 Partajează Postat August 28, 2006 mah da chiar nu poate nimeni sa imi simuleze o incinta band-pass pt difuzorul acesta??? ori nu aveti timp sau ce se intampla.... ca pe multe forumuri toti isi dau cu parerea dar cand le spui ce vrei mai exact pauzaaaaaaaaaaahai bafta Link spre comentariu
vicelord Postat August 28, 2006 Partajează Postat August 28, 2006 mah da u de ce esti asa poate nare lumea timp de tine hai ca iti simulez io da e cam greu bp Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 28, 2006 Partajează Postat August 28, 2006 si eu ma uit mult la posturile o_kh3 de pe toate forumurile - cu cererile lui de bp cu 200lpp ..... si azi chiar am incercat sa fac ceva .... dar sunt destul de greu se simulat .... si nu prea mi-a iesit nimic asa ca m-am lasat pagubas sorry ! Link spre comentariu
Vizitator o_kh3 Postat August 28, 2006 Partajează Postat August 28, 2006 ms mult adi mi-a simulat ceva un baiat ... o incinta in bp de vreo 34 de litri...v1=15 v2=19 zicea ceva de 120hz... cred ca o sa fac acel proiect....hai bafta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum