patric Postat August 4, 2013 Partajează Postat August 4, 2013 Daca cineva are date despre masina de gaurit cu suport magnetic MGM 23 M, facuta la Suceava, raman dator vandut pentru orice informatie: poze, schema cinematica, schema electrica.Multumiri anticipate.Patric Link spre comentariu
en Postat August 5, 2013 Partajează Postat August 5, 2013 Scheme pentru MGM 23 M Link spre comentariu
patric Postat August 6, 2013 Autor Partajează Postat August 6, 2013 Multumesc mult. Am cerut aceste date pentru ca, duminica, am luat de la bazar o astfel de bormasina, fara baza magnetica, cu un cablu cu un manunchi de 7 fire, dar intro stare destul de buna. Nu am la ce o folosi ca atare, dar as vrea sa o folosesc la o masina de lepuit scaune de supapa de siguranta. Daca nu.... o sa ramana intro cutie uitata ca multe altele.Inca odata multumesc.Stima Link spre comentariu
em2006 Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Alte detalii la schema electrica: Link spre comentariu
Vizitator The_natek Postat August 24, 2013 Partajează Postat August 24, 2013 Salut. Daca iti mai trebuie poze, detalii sau cartea, da un semn aici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum