Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomanda MADEFORYOU 1;1

Postări Recomandate

detin aceasta telecomanda MADEFORYOU 1;1,am inteles de ca ar merge la mai multe tv-uri,cine stie trebuie anumite coduri pentru televizoare,la ce tv-uri ar functiona,o idee.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

10

• dan cod

8

• tehtronics

2

• modoran

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

dom dan,softul si programator,nu am,la un tv axa trebuie sa pun un anumit cod,ma ajuti.o carte cu instructiuni de folosire si coduri,gasesc.

Link spre comentariu

vreun cod pentru tv AXA

spune si tu modelul, sasiul sau componentele...Daca nu ai programatorul USB-IR si softul, cum vrei sa bagi codul?!
Link spre comentariu

asa arata telecomanda,si mai am o rugaminte la un tv hyundai model Serial NO.: 21 k79 pf twin teletext,cu procesor tda9345ps/n3/3/1736,ce telecomanda sar potrivi,dar bineinteles o telecomanda ce pot accesa menu.

post-35430-139829665234_thumb.jpg

post-35430-139829665238_thumb.jpg

Link spre comentariu

Telecomanda din poza nu merge fara programator si soft.Ar merita sa iti iei programator la ea(soft este gratis)sa o tii sa poti manevra cu ea Tvuri care vin la reparat.Si eu am una care o tin pentru atelier.Ma scoate din multe baiuri.Hyundaiul ala are sasiu E1 de beko deci merg telecomenzi de beko multe tipuri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări