Vizitator vhbasil Postat August 4, 2013 Partajează Postat August 4, 2013 Buna ziua,Am un motor trifazat ars, am fost cu el la cateva centre de bobinaj si nimeni nu vrea sa ma ajute, pentru ca este prea migalos de rebobinat, diametrul exterior al statorului are 34 mm, de aceea vreau sa incerc singur.Daca ma poate ajuta cineva sa-mi spuna care ar fi legaturile intre bobine, va prezint o scema cu legaturile gasite de mine. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 4, 2013 Partajează Postat August 4, 2013 Salut ,de la ce provine acest motor si ce scrie pe placuta motorului de indentificare.Eventual poze cu motorul. Link spre comentariu
Vizitator johanes Postat August 5, 2013 Partajează Postat August 5, 2013 Salut,Cred ca e un motor pentru frecventa de 200-300 Hz la diametrul acesta si e greu de bobinat. Am auzit ca ar fi 2-3 locuri unde se bobineaza astfel de motoare, unul e la Pitesti unde am bobinat si eu si a iesit foarte bine. Dar cred ca ceva poze sau date ar ajuta mai mult.Mult succes. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum