Untold Postat August 4, 2013 Partajează Postat August 4, 2013 Buna ziua,Am un invertor ca cel din titlu. Cand l-am luat (pe un pret mic), era defect, este si acum. La inceput era aprins ledul galben de supratemperatura. L-am desfacut, curatat, refacut toate contactele cu papuci si mufe. Dupa montare, ledul galben nu se mai aprinde, insa la iesire tot nu scoate nimic. Senzorul de temperatura de pe radiator n-are niciun efect, conectat sau deconectat din circuit.Am verficat partea de forta, 3 tranzistori si 6 diode duble de pe iesire si sunt ok.V-as fi recunoscator daca mi-ati da o sugestie sau schema lui. Fara schema, imi e greu sa-l iau la puricat.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
ARICIU2009 Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 verifica sa primeasca impulsuri comanda portile IGBTURILOR. Link spre comentariu
Vizitator dieselul Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Ai tensiune auxiliara? Daca forta este in regula probabil nu semnal la igbt cum a spus si ARICIU2009, verifica tensiunea de alimentare auxiliara a driverului pwm, verifica daca ai 310v pe condensatorii de forta, verifica daca ai pe potentiometru 5v... Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 pune o poza cu placa......nu cumva este arsa una din rezistentele de 3k3/8W de pe alimentare? Link spre comentariu
bolek Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Oare asta e placa? sg3525, ir21xx, R4727, diode duble etc. Link spre comentariu
em2006 Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 daasta-i placa.o vinzi? Link spre comentariu
codrut Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 acest invertor lucreaza cu 4 sau 6 tz igbt,dc pui 3 se creeaza dezechilibru intr brate si pocnesc imediat in lucru. Link spre comentariu
ARICIU2009 Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 verifica alimentarea placii comanda si impulsurile din grile sau la iesirea oscilatorului.Am avut unul ca acesta la reparat si mi s-a parut usor de reparat ....asta daca nu ai probleme la comanda. ...Nu-i alimenta igbt[urile de la 220v.Alimenteaza comanda de la o sursa separata Link spre comentariu
Vizitator Dorinel Cristea Postat Iunie 8, 2015 Partajează Postat Iunie 8, 2015 I.mi puteti spune si mie cum se numesc igbt-urile ca am si eu unul la fel si pei ei scrie h9827 si nu gasesc nimic sau macar cu ce echivalent i.l pot inlocui multumesc anticipat Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Iunie 9, 2015 Partajează Postat Iunie 9, 2015 puteti pune linistit HGTG20N60A4. Link spre comentariu
Vizitator Dorinel Cristea Postat Iunie 10, 2015 Partajează Postat Iunie 10, 2015 Multumesc pentru raspus acest inverter lu creaza cu 4 sau 6 igbt care e diferete daca are 4 sau 6 montati sunt depanator de weekent si anumite lucruri nu le stiu multumesc inca o data pentru raspuns Link spre comentariu
bolek Postat Iunie 10, 2015 Partajează Postat Iunie 10, 2015 Originalii erau R4727 si in versiunea mai mare Luftarc180 , adica cel de maxim 160A , erau 6 bucati. Si mergea cu 3.25 7018 zi-lumina. Grija la strangerea pe radiatoare si lipirea picioarelor, pozitia de montare recomanda cositorirea la sfarsit de tot. Link spre comentariu
Vizitator Dorinel Cristea Postat Iunie 10, 2015 Partajează Postat Iunie 10, 2015 Deci daca pun 6 i.i cresc puterea ca pe cablaj sunt toate componetele montate mai putin igbt multumesc mult de raspunsDriverele sunt bd 138 si sunt ok asa nu trebuiesc si ele inlocuite cu altele daca pun 6 Link spre comentariu
bolek Postat Iunie 10, 2015 Partajează Postat Iunie 10, 2015 Daca nu incerci sa scrii corect romaneste nu mai raspund nimic . Tot BD138 avea si al meu dar nu stiu daca rezistentele din grile sunt la fel , mai asteapta poate iti raspunde cineva care a avut ambele modele desfacute pe masa. Si nu uita sa verifici cu un osciloscop sa fie dreptunghi curat pe comanda inainte sa il forjezi, daca a fost pocnit vreun igbt poate a mai tras dupa el si altceva de prin zona grilei . Link spre comentariu
Vizitator Dorinel Cristea Postat Iunie 10, 2015 Partajează Postat Iunie 10, 2015 Acesta s-a ars din cauza unui scrut facut de o bucata metalica care a atins pe mur1560 si carcasaMultumesc de raspunsuri si i.mi cer scuze pentru scris Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum