Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema convertor 110v

viper94

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• capabilu

6

• viper94

4

• Marian

2

• H Robert

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ete na... "moda" acuma este pe comutatie, deci putin ii pasa sursei interne ca redresarea se face cu impulsuri la 10 sau la 8mS... PS: Din punctul meu de vedere nu exista convertor AC 220V, 50Hz-AC 110V 60Hz la 1kW cu schema simpla, deci ceea ce autorul temei cere nu prea este posibil deci recomand si eu adaptoare din comert, sunt per ansamblu mult mai ieftine.

Link spre comentariu

cine are?de unde gasesc?

Daca ai ceva cunostinte il poti face sau poti apela la un bobinator ori dai un anunt la sectiunea dedicata vanzari/ cumparari aici pe FORUMBafta
Link spre comentariu

Avand in vedere ca sarcina nu necesita izolare galvanica, ar fi recomandat un autotransformator.E mai ieftin datorita necesarului scazut de sarma de bobinaj, are practic o singura infasurare.S-ar putea folosi in acest scop orice transformator cu sectiune corespunzatoare puterii cerute si care are priza mediana la 110V. Chiar un trafo de sudura ar merge acolo, avand in vedere ca se foloseste ocazional, nu permanent.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări