Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

73

mila

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...

Si, daca doriti indexul revistei 73 din 1960 pana in 2003, sa cautati mai usor, vi-l pot trimite in format xls.

Este prea mare ca sa-l atasez aici.

Doar dati un PM cu adresa de mail.

La fel, daca doriti revistele in format PDF pe cate un an, le pot transmite prin wetransfer. Nu e prea usor de downloadat de pe link.

Eu le-am dat jos pe toate... in vreo 3 saptamani :rade: Munca de chinez batran, dar nu-mi pare rau. Am gasit o gramada de lucruri interesante.

O seara buna.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...

Colectia 73 Magazine se poate descarca si de aici: 

http://www.survivorlibrary.com/index.php/8-category/114-library-radio-73-magazine 

Avantajul ar fi ca se poate utiliza programul Offline Explorer si se pot lua pdf-urile pe automat. Dar sa-l setati cum trebuie, sa ia numai ce va intereseaza. 

Il gasiti pe undeva, daca stati de el. Eu lucrez cu o versiune veche (v 1.5), dar merge brici.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Mulțumesc tuturor pentru link-urile postate, fiind la început, îmi sunt de foarte mare ajutor. Legat de cărți, eu caut de ceva vreme, această carte și nu am gasit-o pe nicăieri, nici în format pdf, nici în format fizic. Dacă o are cineva, și în format pdf, sau chiar de vândut, poate lăsa un mesaj privat sau de preferabil aici, poate mai are și altcineva nevoie. Mulțumesc.

Cartea se numește: Noţiuni de tehnică radio - Ian Poole, Teora 2001.

notiuni-de-tehnica-radio_1_categorie.jpg

Editat de AlexSD
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Ca sa nu deschid alt topic. Am intrebat si la rubrica "Diverse".
Cum se poate obtine asa ceva ?
Este o captura de pe un websdr. (receptie de la QO100)
"your SNR 4dB"
banuiesc ca nu am ales USB/LSB corect de apare invers scrisul pe orizontala :)

QO100.jpg

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

M-am uitat pe radioamator. Ro si constat cu parere de rau ca doar recent din februarie au decedat 6 radioamatori. 

Apropo as avea nevoie de putin ajutor, posibil reciproc avantajos, caut coleg de forum care domiciliaza in Galati. 

Rog daca este sa ma contacteze, MP. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări