Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sistem Akai 5.1 bazaie si se aude infundat

Vizitator cristian_suta

Postări Recomandate

Vizitator cristian_suta

buna ziua, am achizitionat recent un sistem 5.1 Akai SS006A-305 si un amplificator Akai AS005RA-750. Muzica se aude impecabil, si de pe CD si de pe laptop (pe aux) si de pe stick. Problema de care mam lovit eu este sonorizarea la filme, se aude cam infundat si anumite sunete provoaca niste bazaieli si baraieli sesizabile (ex: coloana sonora cu care incepe total recall 2). Mentionez ca nu il folosesc decat la filme full HD de 1080 sau BR. Am incercat sa setez treble si bass la - / 0 / + si nici o diferenta.Televizorul meu este un LG 32ls570s legat la amplificator printrun cablu adaptor RCA/Jack 3.5mm, dublu ecranat de 5m. apropo filmul ruleaza de pe stick sau prin hdmi de pe laptop.Intrebarea mea este: problemele astea sunt normale pentru acest sistem, este sistemul meu stricat si trebuie sa il duc la garantie sau am facut eu ceva setari gresite???Astept raspunsurile voastre si va multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator cristian_suta

te referi la cablurile care leaga boxele de amplificator sau la cablul adaptor RCA - Jack, care leaga TV de amplificator/Laptop apropo nu stiu daca are vreo importanta dar in televizor am bagat jackul in intrarea pentru boxe am mai citit ceva pe forum despre DAC, dar mi se pare foarte mult sa dau 1000 ron pe unu, mai ales ca nici nu stiu daca mar ajuta cu ceva.....

Link spre comentariu

Poate nu e setat bine si nu ruteaza basii spre subwoofer (in ideea ca are setarile la care te astepti in mod normal de la un receiver surround, gen numar si dimensiunea boxelor), poate subwoofer-ul e depasit de evenimente... akai-ul asta de acuma e doar un nume pus pe chinezarii ieftine facute de altii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări