klinutzu Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 si nu merge trasa in banda? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 Dupa mine, ai 2 variante: 1. schimbi sinteza de frecventa, sa-ti genereze toate frecventele dupa norma eu2. vezi prin ce canale ai treaba si faci un transverter. Link spre comentariu
klinutzu Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 cred ca merg pe varianta 1. de ce am nevoie? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 cred ca merg pe varianta 1. de ce am nevoie?Ai nevoie de multa bafta, in primul rand. Link spre comentariu
yo4avd Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 Da, m-am uitat si eu pe net la Svera 230,dar prin anii 2002 am lucrat cu ea in 2 m cu un transverter. Link spre comentariu
yo4avd Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 Cele doua statii vor pleca miine la noul stapin.Vy 73's. Link spre comentariu
klinutzu Postat Decembrie 18, 2007 Partajează Postat Decembrie 18, 2007 mai are cineva statii cb second hand de vanzare? Link spre comentariu
Vizitator mdobre Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 ...banda de la 5.5MHz la 10.24MHz e libera sau iti trebuie licienta ?As vrea sa fac acel emitatorul am de pe http://www.bobtech.home.roVoi ce ziceti,merita?In aceasta banda sunt urmatoarele servicii:-aeronautica;-radiodifuziune;-radioamatori;-armata;-WWV-semnale de sincronizare ceas atomic;-balize;-agentii de presa.Ce mai vresi sa faci si tu, ca pirat??? Ca nu o sa ai loc de zecile de kW din zona! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum