Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

statziile camionagiilor

Vizitator luciansarau

Postări Recomandate

Deocamdata toate statiile pe care le am (CB) sunt oprite de la vanzare. Plec in vara cu trabantistii la Zwickau (se implinesc 50 de ani de cand a inceput fabricarea Trabantului) si avem nevoie de comunicatie intre masini. Dupa ce ma intorc voi onora intai comenzile pe care le-am avut (am mai vrut sa vand statiile alea, asa ca mi se pare normal sa contactez intai pe cei care s-au anuntat), dar au mai aparut si alte statii. Preturile sunt intre 60 si 100 lei, statiile sunt FM sau AM/FM. Dar toate astea se vor discuta prin august, daca mai exista interes. Pana atunci nu pot vinde nimic. 73!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

14

• klinutzu

8

• yo4avd

6

• Blind

5

Top autori în acest subiect

• 9 luni mai târziu...

Am doua statii disponibile:Formel 1,cu un defect(remediabil)la comutatorul de canale(tasta UP este infundata); ca aspect nu arata prea bine si mai trebuie bibilita.30 lei.2.Svera 230,FM 24 canale,trebuie bibilita,50 lei.Atasez poze.

Link spre comentariu

La intrbarea aia ti-am raspuns pe PM. In schimb, la intrebarea ta de pe PM (ce-i poti face statiei tale), iti raspund aici, poate mai sunt si altii interesati. Pe scurt, statia ta functioneaza dupa un plan de banda in vigoare in UK (detalii la http://www.ofcom.org.uk/radiocomms/ifi/ ... osheet.pdf). Initial ma gandeam sa-ti recomand un transverter, dar ar merge pe cateva canale, doar. In norma UK distanta intre 2 canale consecutive este fix 10kHz. Si in norma EU, tot 10kHz ai. Dar priveste intre canalele 3-4, 7-8, 11-12, etc, unde incepi sa ai decalaje. Daca te orientezi sa o folosesti numai pe cateva canale, merge cu transverter.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări