yo9hrb Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 Deocamdata toate statiile pe care le am (CB) sunt oprite de la vanzare. Plec in vara cu trabantistii la Zwickau (se implinesc 50 de ani de cand a inceput fabricarea Trabantului) si avem nevoie de comunicatie intre masini. Dupa ce ma intorc voi onora intai comenzile pe care le-am avut (am mai vrut sa vand statiile alea, asa ca mi se pare normal sa contactez intai pe cei care s-au anuntat), dar au mai aparut si alte statii. Preturile sunt intre 60 si 100 lei, statiile sunt FM sau AM/FM. Dar toate astea se vor discuta prin august, daca mai exista interes. Pana atunci nu pot vinde nimic. 73! Link spre comentariu
Vizitator yo7hli Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 ceea ce ma face sa ma gindesc, parca trabantul nu are caroserie metalica. cum faci planul de masa pentru antena mobila ? Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Februarie 5, 2007 Partajează Postat Februarie 5, 2007 Se monteaza la motor :weedman: Link spre comentariu
klinutzu Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 salut,mai ai statii de vanzare? Link spre comentariu
yo4avd Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 Am doua statii disponibile:Formel 1,cu un defect(remediabil)la comutatorul de canale(tasta UP este infundata); ca aspect nu arata prea bine si mai trebuie bibilita.30 lei.2.Svera 230,FM 24 canale,trebuie bibilita,50 lei.Atasez poze. Link spre comentariu
klinutzu Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 mersi frumos,poti sa detaliezi ce inseamna "bibilita"? Link spre comentariu
yo4avd Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 Da.Statiile nu au mai fost folosite de mai mult timp.Miezurile de ferita imbatrinesc,mai trebuiesc un pic reacordate,verificate lipiturile,etc.intr-un cuvint,revizuite. Link spre comentariu
Vizitator vik36 Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 As fi eu interesat de statii!Ma intereseaza pretul final si daca puteti sa trimiteti cu plata ramburs cu posta? Link spre comentariu
yo4avd Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 Ce sa zic?! Ca pret pentru amindoua 80 lei si sa suport eu cheltuielile de transport(cca.10lei)cu posta romina,desigur contra ramburs. Link spre comentariu
klinutzu Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 svera nu e AM? Link spre comentariu
yo4avd Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 Nu cred,din moment ce are reglaj de SQUELCH.Se poate vedea pe NET. Link spre comentariu
klinutzu Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 ok, o sa vreau eu formel 1. cum facem sa intru in posesia ei? p.s. am citit pe google: http://www.rigpix.com/cbfreeband/svera_230.htm Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 Nu cred,din moment ce are reglaj de SQUELCH.Se poate vedea pe NET.Si alea AM au Sql. Link spre comentariu
klinutzu Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 @yo9hrb: tu nu mai ai statii? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 La intrbarea aia ti-am raspuns pe PM. In schimb, la intrebarea ta de pe PM (ce-i poti face statiei tale), iti raspund aici, poate mai sunt si altii interesati. Pe scurt, statia ta functioneaza dupa un plan de banda in vigoare in UK (detalii la http://www.ofcom.org.uk/radiocomms/ifi/ ... osheet.pdf). Initial ma gandeam sa-ti recomand un transverter, dar ar merge pe cateva canale, doar. In norma UK distanta intre 2 canale consecutive este fix 10kHz. Si in norma EU, tot 10kHz ai. Dar priveste intre canalele 3-4, 7-8, 11-12, etc, unde incepi sa ai decalaje. Daca te orientezi sa o folosesti numai pe cateva canale, merge cu transverter. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum