Vizitator kNz Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Ce spuneti, merita acele Arcus TM 68? Le-a ascultat cineva, daca da rog frumos sa-mi explice pe indelete cum se aud ? Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator kNz Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Au ajuns boxele, sunt foarte ok fata de ce aveam inainte acum am bass si claritate si volum. Isi merita cele 5 milioane. Acum am nevoie de cabluri mai bune de preferinta sa gasesc prin Pitesti cele de la bricostore prakticer alea speciale pentru difuzor sunt bune de ceva? Eu am ceva subtire si cu inadituri si nu`mi place deloc. Dati-va cu parerea. Link spre comentariu
Luca Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 Sa fi atent la cabluri, de obicei cele transparente care se gasesc mai peste tot sunt din aluminiu suflat cu cupru, iti dai seama dupa greutate ca nu este de cupru, daca iei un cutit, cater si razui pe deasupra o sa se face alb firu din galben. Putin mai bune sunt cele de curent invelite in camasa alba (cume ste cle din poza de mai jos). Cablu trebuie sa fie cat mai scurt si cat mai gros. Link spre comentariu
CBI Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 desfa woferul si vezi ce fire si filtre au inauntru si apoi o sa iti da seama cam ce cabluri iti trebuiepe forum se scriu multe ineptii,nu se cunoaste nici limba romana daramite fizica de liceuunii poate vor sa ajute,nu sunt rau intentionati,dar nu pot prea mult Link spre comentariu
cristi289 Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 pe forum se scriu multe ineptii,nu se cunoaste nici limba romana daramite fizica de liceuunii poate vor sa ajute,nu sunt rau intentionati,dar nu pot prea multDe asta trebuia sa isi dea seama inainte de a face achizitia. Acum dupa ce le-a luat, e prea tarziu ... Link spre comentariu
CBI Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 nu intelegeu ziceam de cablurile de legaturaboxele cred ca sunt decente pt inceput, peste ce se poate lua de nou din comert la banii aiadoar ca fiind vechi,trebuie analizate in amanunt:starea cutiilor(etanseitate,crapaturi,aspect),a difuzoarelor-twetere,centraje,starea suspensiilor,firelor leonice;a componentelor filtrelelor-cablaj,condesatori;a materialului fonoabsorbant etc Link spre comentariu
Luca Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 desfa woferul si vezi ce fire si filtre au inauntru si apoi o sa iti da seama cam ce cabluri iti trebuie.....Pe asta ai "zis-o bine" Omul nu este cunoscatot ca sa se apuca sa desfaca boxa si sa isi dea seama cam ce fire ai trebuie dupa filtru si fire din interior. Chiar si cunoscator daca ar fi tot degeaba.Grosimea firului se calculeaza in functie de lungimea care ai nevoie , de putere transferata din amplificator in incinta, si de Ohmi incintei. Link spre comentariu
CBI Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 daca nu poti sa asterni pana la capat o idee printr-o exprimare coerenta mai bine nu o mai fa pt ca nu se evidentiaza decat cele doua trasaturi mentionate mai susdaca nu-ti dai seama de ce scrii,nu pot decat sa te compatimescdar la toti ne este din ce in ce mai greu sa ignoram asa la nesfarsit Link spre comentariu
Luca Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 Mi se pare mie sau aici are voie sa vorbeasca numai X, Y si Z sau cei de culoare Verde ?? din cauza la cativa dinastea ca tine care sare mereu cu atacuri si offtopic se duce naibi forumu, care se crede a-tot stiutori ca dumnezeu. Cand nu are de ce sa se lege iti cauta nod in papura.... de gasit tot gaseste ceva de comentat. Link spre comentariu
CBI Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 la sectiunea asta si cea de amplificatoare tu esti un caz aparte,restul macar se rezuma la citit ne spui si noua cum se calculeaza grosimea firului (sectiunea conductorului in limba romana) in functie de OHMIi incintei? de rezistivitate electrica ai auzit?de ce nu-i zici simplu,ai nevoie de cablu de X mmp fara sa o dai in notiuni pe care nu le stapanesti cat despre firele de AL suflate cu Cu,tu esti constient de ce zici? ce te face sa crezi ca firele cu izolatie suplimentara facute pt a lucra la tensiuni mai mari nu sunt tot din aluminiu deghizat in cupru? ca sunt la aceiasi bani. Si pana la urma conductorul de Al ce are,nu conduce curentul electric pt niste amarate de boxe?instalatia electrica din casa cu ce crezi ca e facuta la marea majoritatea a locuintelor vechi? vezi de ce n-are ursul coada Link spre comentariu
Luca Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 la sectiunea asta si cea de amplificatoare tu esti un caz aparte,restul macar se rezuma la cititAm inteles eu sunt aparte.. sigur se rezuma restu doar la citit ?? ne spui si noua cum se calculeaza grosimea firului (sectiunea, in limba romana) in functie de OHMIi incinteiIar ai dato in ata acuma.... "ne spui si noua" vorbesti in numele tuturor ? Link spre comentariu
player4 Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 la sectiunea asta si cea de amplificatoare tu esti un caz aparte,restul macar se rezuma la citit Am inteles eu sunt aparte.. sigur se rezuma restu doar la citit ?? ne spui si noua cum se calculeaza grosimea firului (sectiunea, in limba romana) in functie de OHMIi incintei Iar ai dato in ata acuma.... "ne spui si noua" vorbesti in numele tuturor ? @Luca, nu poti sa fugi de tine, indiferent cate id-uri folosesti! Te sfatuiesc sa tragi macar apa dupa tine, atunci cand te deloghezi! te rog incearca cu un limbaj mai putin colorat Link spre comentariu
CBI Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 @Luca, nu poti sa fugi de tine, indiferent cate id-uri folosesti! eu as fi curios ce ar zice cei de la OPC daca le arata Lucaionut cum razuie un fir din asta "suflat" cu Cu din supermarketIar ai dato in ata acuma.... "ne spui si noua" vorbesti in numele tuturor ?noua celor de pe topic,pe care ne-ai luminat cu descoperirile tale Link spre comentariu
Vizitator kNz Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Terminati amandoi cu prostiile ca nu sunteti copii, daca aveti ceva de discutat vorbiti in particular nu pe topic. Putina diplomatie va rog. O sa iau din MediaGalaxy cablul pentru boxe HAMA 1,5mm 15m. Mie imi trb cam 7 m pe fiecare canal. Am intrebat stanga si dreapta si mi s-a zic ca e ok 1.5mm. Numai faceti off. http://www.mediagalaxy.ro/cablu-boxe-2- ... 30726-15-m in specificatii scrie: Ecranare - Cupru neizolat Link spre comentariu
Luca Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Este destul de bun. Poti sa-l achizitionezi pe ala. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum