briobit Postat August 27, 2006 Partajează Postat August 27, 2006 am un multimetru si l`am imprumutat la cineva .... din neatentie sau rea vointa la ars punand comutatorul pe rezistenta la minim si la bagat in priza... poate cineva sa ma ajute cu o schema sau indicatii ..... cand il aprind buzzeru suna indiferent pe ce scala este si pe ecran sunt aprinse toate segmentele pe care le poate afisa ecranul......mai jos niste poze cu el... va multumesc anticipat Link spre comentariu
briobit Postat August 27, 2006 Autor Partajează Postat August 27, 2006 alta poza... Link spre comentariu
niq_ro Postat August 28, 2006 Partajează Postat August 28, 2006 pana gasim schema, e bine sa-ti iei inima in dinti si sa vezi ce integrat, adica 'inima", ca ala se cam duce (poate fi un ICL7106, 7116, 7126, TC811, etc)...si o simpla inlocuire cam rezolva problerma, numai sa-l gasesti, eventual se pot face adaptari (vezi http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=6 ... ight=tc811 ) PS: daca ai rabdare, vezi schemele de la http://www.eserviceinfo.com/equipment_t ... nt_34.html Link spre comentariu
briobit Postat August 28, 2006 Autor Partajează Postat August 28, 2006 va multumesc frumos e bine ca se uita cineva si la problema mea... mai caut si eu dar pana acum fara succes de schema... Link spre comentariu
briobit Postat Ianuarie 14, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 am gasit in cele din urma firma care produce aparatele si mi-au spus ca din motive de siguranta nu imi pot furniza schema electrica...... deci mai are cineva o idee? Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 Scheme de multimetre digitale gasim aici: http://technica.ru/scheme.html/from_0 http://cqham.ru/hpa/ Incearca sa faci cateva fotografii ale aparatului demontat ca sa vedem daca este similar cu un alt produs. Link spre comentariu
briobit Postat Octombrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Am reusit sa aduc la viata aparatul dar am o mare alta problema .... minunea aia de comutator este dublu adica are lamele din alea pe 2 parti si cum era de asteptat au sarit toate si nu mai stiu care cum era .... fac un apel la toti colegii de pe acest forum poate are cineva un aparat asemanator si ma ajuta cu niste poze/indicatii (poate vorbesc cu pacat dar sa zic ca vazusem unul la adicontakt sau la GeoMar )... mai jos niste poze cu minunea (stiu o sa zic toata lumea arunca-l draq de aparat si cumpara altul .... cine poate si vrea sa ma ajute ii multumesc anticipat) Link spre comentariu
briobit Postat Octombrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Un up pe ziua de azi poate ma vede cineva Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 ... ia caută schema și imaginile de la dT9205 și clonele, că am senzația că și eld-ul tău e tot o clonă a lui!sunt puse altfel rangurile, dar schema electrică e tot aia, și cu alt multimetru poți determina care ce traseu de ”comutator” e...dacă nu reușești... dacă partea de milivoltmetru e ok, adică poți măsura corect o tensiune de 199 mV, scoți toate minunile de pe-alături, și lipești o schemă de esr în loc, și te-ai scos am și eu un 890 d-ăla vechi, la care mi-au sărit nu doar lamelele, ci și biluțele de la comutator, și oricum se comporta aiurea...când o să am timp și chef de bibilit cu lupa pe nas, o să-l ”curăț” de divizoare și alte alea, și o să folosesc schema italianului... sau aia a lui glaister, cu 414, să am un ”esr portabil mijto”... Link spre comentariu
briobit Postat Octombrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2012 va multumesc de sfat sper sa prind niste timp liber sa il rumeg un pic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum