Ovidanie Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 Va rog sa-mi amintiti in ce carte am vazut schema de mai sus (doar portiunea incercuita) explicata in detaliu. Este vorba de un element regulator serie compus din doi tranzistori inseriati. Link spre comentariu
miron1947 Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 http://www.elforum.info/viewtopic.php?p=495291#p495291 Link spre comentariu
Ovidanie Postat August 3, 2013 Autor Partajează Postat August 3, 2013 Cred ca era o carte verde, format A5, din cate imi amintesc se numea ''Stabilizatoare de tensiune'' Era un capitol intreg dedicat acestei modalitati de reducere a puterii disipate pe ERS. Am nevoie de documentatie deoarece scriu un articol despre preregulatoare pentru surse de tensiune. Link spre comentariu
miron1947 Postat August 3, 2013 Partajează Postat August 3, 2013 Aceasta?Daca da, dati-mi o adresa de mail, are aproape 9Mb. Link spre comentariu
Ovidanie Postat August 3, 2013 Autor Partajează Postat August 3, 2013 Posibil sa fie in cartea prezentata. Link spre comentariu
em2006 Postat August 3, 2013 Partajează Postat August 3, 2013 Cum sa nu-ti amintesti de celebrul profesor Mircea Ciugudean din Timisoara (!), care a publicat cele mai bune metode de calcul pentru circuite ca acesta, cartile respective sunt foarte cautate de studentii si proiectantii electronisti, montajele pe care le-a prezentat sunt experimentate practic, majoritatea sunt originale, inventate de autorul timisorean.Cauta, de exemplu, cartea "STABILIZATOARE DE TENSIUNE CU CIRCUITE INTEGRATE LINIARE - DIMENSIONARE" - aparuta la Editura de Vest, Timisoara, in 2001, cu sprijinul Ministerului Educatiei si Cercetarii.E o publicatie de exceptie.Vei gasi in aceasta carte exact ce cauti (incepand cu pag 75).In cartea lui Ristea, indicata de dl Miron, nu e tratata configuratia care te intereseaza. Link spre comentariu
em2006 Postat August 3, 2013 Partajează Postat August 3, 2013 Aceasta e cartea, aparuta in 2001: Subiectul mai este tratat si in alta carte a aceluiasi autor, aparuta cu mult timp in urma, in 1983: Din aceasta, mai veche, atasez trei pagini de interes, in format pdf: Proiectarea unor circuite electronice Ciugudean 62-64.pdf Pt. dl. Miron: ... Daca da, dati-mi o adresa de mail, are aproape 9Mb. Eu am si o varianta de 2.8Mb. Daca o vreti v-o pot trimite. (Ristea, Popescu). Link spre comentariu
Ovidanie Postat August 3, 2013 Autor Partajează Postat August 3, 2013 Multumesc mult amandurora! Spre rusinea mea nu stiam de cartea profesorului Mircea Ciugudean. Cartea scrisa de Ristea si Popescu nu detaliaza configuratia in discutie dar trateaza in amanunt alte variante de preregulator. Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 27, 2017 Partajează Postat Februarie 27, 2017 Aceasta e cartea, aparuta in 2001: Subiectul mai este tratat si in alta carte a aceluiasi autor, aparuta cu mult timp in urma, in 1983: Din aceasta, mai veche, atasez trei pagini de interes, in format pdf: Proiectarea unor circuite electronice Ciugudean 62-64.pdf Pt. dl. Miron: Eu am si o varianta de 2.8Mb. Daca o vreti v-o pot trimite. (Ristea, Popescu). Unde pot fi gasite aceste doua carti in format pdf? Link spre comentariu
spark Postat Februarie 27, 2017 Partajează Postat Februarie 27, 2017 Verifica si aici____https://mega.nz/#F!bZkgDZwJ!nrAUrbNBOFhKqgGEFUYfdw Link spre comentariu
mars01 Postat Februarie 27, 2017 Partajează Postat Februarie 27, 2017 Daca te descurci cu limba engleza, o carte care explica tot ce inseamna design surse: liniare sau in comutatie. link.txt Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 27, 2017 Partajează Postat Februarie 27, 2017 Verifica si aici____https://mega.nz/#F!bZkgDZwJ!nrAUrbNBOFhKqgGEFUYfdw Nu pot accesa link-ul cu nici un browser! Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 27, 2017 Partajează Postat Februarie 27, 2017 Daca te descurci cu limba engleza, o carte care explica tot ce inseamna design surse: liniare sau in comutatie. Ma descurc cu limba engleza, dar, nu pot accesa nici link-ul propus de tine. Link spre comentariu
mars01 Postat Februarie 27, 2017 Partajează Postat Februarie 27, 2017 (editat) Dupa ce deschizi link-ul, click pe "Download through your browser". Editat Februarie 27, 2017 de mars01 Link spre comentariu
blazeu Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 Descarcat. Interesanta carticica! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum