nicuschiopu Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 procesor:GS8434OIC jungla:TDA8362B nu schimba canalele de pe panou frontal butoanele canal + sau canal - la fel si din telecomanda ma puteti ajuta cu ceva solutii va multumesc. Link spre comentariu
jozsef46 Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 Ancearca o alta memorie! Link spre comentariu
nicuschiopu Postat August 2, 2013 Autor Partajează Postat August 2, 2013 va rog un dump pentru GS8434OIC va multumesc. Link spre comentariu
Marian C Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 am sters, nu am citit bine ca si din telec face la fel Link spre comentariu
dan cod Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 Pune memorie goala. Link spre comentariu
nicuschiopu Postat August 2, 2013 Autor Partajează Postat August 2, 2013 in acest moment chiar nu am o memorie goala nu ma puteti ajuta cu un dump pentru acest procesor va multumesc. Link spre comentariu
modoran Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 Ce sa faci cu un dump ? TV-ul nu este digital din moment ce are TDA8362 ca jungla, pune o memorie goala. Link spre comentariu
bobo Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 in acest moment chiar nu am o memorie goala nu ma puteti ajuta cu un dump pentru acest procesor va multumesc.sa inteleg ca nu aveti o memorie goala(noua) dar aveti programator si ce trebuie. scoateti memoria din tv si salvati dumpul.apoi scrieti memoria cu FF peste tot si astfel a devenit ca noua(goala).orice memorie 24cxx poate fi stearsa(clear buffer) adica scrisa cu FF peste tot.in acest caz merge cu o memorie goala(ff) pt ca nu este sasiu digital avand jungla tda8362.restul comenzilor din bord functioneaza?... sau este in CHILD LOCK si telecomanda defecta. Link spre comentariu
nicuschiopu Postat August 3, 2013 Autor Partajează Postat August 3, 2013 da functioneaza comenzile din bord si de pe telecomanda am gasit o memorie am puso face cautarea se schimba si cifrele dar nu raman memorate ce mai poate fi defect? Link spre comentariu
modoran Postat August 3, 2013 Partajează Postat August 3, 2013 Ce memorie ai pus mai exact ? Pinul 7 (write protect) este pus la masa ? Link spre comentariu
bobo Postat August 3, 2013 Partajează Postat August 3, 2013 sa inteleg ca dati cautare automata,gaseste toate posturile tv dar nu le memoreaza.corect?in acest caz bobina de caf este dereglata si se rezolva usor dar astept confirmarea dvs.cu cautare manuala si meorare manuala ar trebui sa ramana memorate.asteptam noi informatii ca sa va putem ajuta.ce memorie ati montat? Link spre comentariu
nicuschiopu Postat August 3, 2013 Autor Partajează Postat August 3, 2013 dar aici apare o problema intru in menu dau cautare manuala si pleaca ca pe cautare automata si daca dau acord fin acolo memoreaza da cine sta sa caute programe cu acor fin deci aici este problema nu stiu ce sa-i mai fac daca mai sunt solutii va multumesc. Link spre comentariu
nicuschiopu Postat August 3, 2013 Autor Partajează Postat August 3, 2013 da am miscat un pic de bobina de CAF.si memoreaza si pe cautare automata si pe manuala va multumesc ff. mult pentru ajutor. Link spre comentariu
bobo Postat August 3, 2013 Partajează Postat August 3, 2013 deci caf defect cum am banuit.intre pinii 1 si 2 ai tda8362 este o bobina oala(carcasa de tabla) cu miez reglabil.dati cautare automata si apoi invartiti foarte fin (cu o surubelnita nemetalica de preferat) in sens invers acelor de ceas cam un sfert de tura sau cel mult jumatate de tura pana cand se face memorarea.puteti incerca asta si pe cautare manuala fara sa dati acord fin,va trebui sa intre singur in frecventa.dupa opriti tv-ul din intrerupator si dupa o pauza de cateva minute verificati ce a iesit.sasiul este mc64a sau pc31a?.. ca sa vb la concret.sasiul este trecut cu vopsea alba intre pinii trafo linii pe partea cu lipituri.la mc64 bobina este notata vl501 parca,saptamana trecuta am rezolvat un caz identic.ps; acum am vazut ca ati rezolvat. Link spre comentariu
nicuschiopu Postat August 3, 2013 Autor Partajează Postat August 3, 2013 da am rotit putin miezu la bobina CAF.si tv-ul functioneaza normal acum va multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum