Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Adaugare subwoofer la combina

Vizitator cocosamba

Postări Recomandate

Vizitator cocosamba

Am o combina Aiwa NSX-S36, si are iesire de subwoofer. Iesirea arata ca un RCA. Nu are iesire de alimentare pentru subwoofer, asa ca nu prea stiu ce trebuie adaugat.Daca ma poate ajuta cineva cu niste informatii(ce trebuie mai exact, unde se gaseste, si cam cat ar costa) as fi foarte recunoscator.Precizez ca nu vreau sa depasesc un buget de 1 milion de lei(100RON).Astept raspuns.Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• morarumoryca

2

• radue

1

• Bogdi16

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Multumeste-te asa cum este...Nu ai ce face! Combina nu are iesire pt subwofer..deci ai nevoie si de un amplificator separat pt el...Crede-ma ca nu are rost sa te complici...prin adaugarea unui subwofer la combina...e posibil sa strici sunetul mai rau...Prea mult bass...si prea putin medii si inalte..(depinde de gusturi)

Link spre comentariu
Vizitator cocosamba

Combina are iesire pt. subwoofer. Imi trebuie un subwoofer activ, cu alimentare separata si in + de asta o sa scot bass-ul de pe boxe si o sa las numai medii si inalte pe ele si bass pe subwoofer

Link spre comentariu
Vizitator cocosamba

Pot conecta un sistem 2.1 la iesirea de subwoofer???Am un sistem 2.1 marca CJC, 28W RMS, se aude bine, are alimentare separata la priza(ma refer separata fata de combina). As putea sa o conectez la iesirea de subwoofer???Si cu ce cablu as putea face asta???

Link spre comentariu

ai putea dar iesirea din combina e mono pe cand systemu tau e stereo!!Cablu:intrun capat mufa RCA tata-----mufa intrare system(jack sau tot RCA)!Daca tu tii combina pe AUX si asculti muzica dp pc dc nu conectezi si combina si systemu simultan la pc!tot ceti trebuie e o placa (minim 4.1)daca nu ai deja 5.1!

Link spre comentariu

Si tu crezi ca daca conectezi sistemul ala 2.1 la iesire de subwoofer o sa ai si inalte si tot ce trebuie pe acolo ? Iti zic eu ca nu...si un sfat uita de acel sistem, suna ca naiba: medii in sapte, inalte foarte aiurea si foarte stridente in 10-13 kHz si "subwoofer" ce habar n-are de 60 Hz...Iti dau inca un sfat: nu incerca sa-tipui sibwoofer, nu prea se merita...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări