Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

placa de retea cu usb

costel32

Postări Recomandate

salut!am o unitate de calculator cu probleme la placa de retea integrata.am cumparat o placa de retea pe usb logilink la care am instalat driverul ei dar nu se face conexiunea dintre ea si unitate.mentionez faptul ca pe unitate este instalat windows 7 ultimate 32 biti.cei care a mai patit asta ii rog sa-mi raspunda.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

1

• georgeleus

1

• lavynyu

1

• costel32

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salut,In primul rand nu stiu de ce-ai ales sa-ti iei placa de retea pe USB.Apoi majoritatea dispozitivelor permit instalarea driverelor doar in momentul in care comunica cu PC-ul. Cel mai probabil problema ta nu tine de comunicatie, ci de soft.Pentru a mai taia din necunoscute intra in Properties la My Computer, Advanced System Settings si cauta Device Manager. Vezi la sectiunea Hardware daca placa e instalata corespunzator sau e cu warning.Apoi caut-o-n Network Connections (View Network Connections in Network and Sharing Center) si dac-o vezi acolo, verifica daca e Enabled. Daca apare cu gri, e Disabled -> caz in care o activezi manual.Cam atat deocamdata.

Link spre comentariu

Eu unul daca eream in locul domnului costel32 imi luam o placa de retea pe slot pci,nu imi luam placa de retea pe usb....placile astea pe usb sunt cam proaste ele asa...ca si placi de retele.... :da

Link spre comentariu

salut!am o unitate de calculator cu probleme la placa de retea integrata.am cumparat o placa de retea pe usb logilink la care am instalat driverul ei dar nu se face conexiunea dintre ea si unitate.mentionez faptul ca pe unitate este instalat windows 7 ultimate 32 biti.cei care a mai patit asta ii rog sa-mi raspunda.

Dar de ce ati instalat driver pt. placa de retea pe usb ? Trebuia sa o vada automat doar vorbim de windows 7 care are o sumedenie de drivere si care de obicei le instaleaza singur mai ales pe usb !
Link spre comentariu

windows 7 are multe drivere incluse, dar nu au efect decat in momentul instalarii, ceea ce nu e cazul aici.Intrebare: Ai dezactivat placa de retea integrata din BIOS si/sau din windows ? Se aprind ledurile la noua placa de retea ?Ai comunicat providerului de internet noul MAC ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări