costel32 Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 salut!am o unitate de calculator cu probleme la placa de retea integrata.am cumparat o placa de retea pe usb logilink la care am instalat driverul ei dar nu se face conexiunea dintre ea si unitate.mentionez faptul ca pe unitate este instalat windows 7 ultimate 32 biti.cei care a mai patit asta ii rog sa-mi raspunda. Link spre comentariu
georgeleus Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 Salut,In primul rand nu stiu de ce-ai ales sa-ti iei placa de retea pe USB.Apoi majoritatea dispozitivelor permit instalarea driverelor doar in momentul in care comunica cu PC-ul. Cel mai probabil problema ta nu tine de comunicatie, ci de soft.Pentru a mai taia din necunoscute intra in Properties la My Computer, Advanced System Settings si cauta Device Manager. Vezi la sectiunea Hardware daca placa e instalata corespunzator sau e cu warning.Apoi caut-o-n Network Connections (View Network Connections in Network and Sharing Center) si dac-o vezi acolo, verifica daca e Enabled. Daca apare cu gri, e Disabled -> caz in care o activezi manual.Cam atat deocamdata. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 Eu unul daca eream in locul domnului costel32 imi luam o placa de retea pe slot pci,nu imi luam placa de retea pe usb....placile astea pe usb sunt cam proaste ele asa...ca si placi de retele.... Link spre comentariu
lavynyu Postat August 4, 2013 Partajează Postat August 4, 2013 salut!am o unitate de calculator cu probleme la placa de retea integrata.am cumparat o placa de retea pe usb logilink la care am instalat driverul ei dar nu se face conexiunea dintre ea si unitate.mentionez faptul ca pe unitate este instalat windows 7 ultimate 32 biti.cei care a mai patit asta ii rog sa-mi raspunda. Dar de ce ati instalat driver pt. placa de retea pe usb ? Trebuia sa o vada automat doar vorbim de windows 7 care are o sumedenie de drivere si care de obicei le instaleaza singur mai ales pe usb ! Link spre comentariu
modoran Postat August 4, 2013 Partajează Postat August 4, 2013 windows 7 are multe drivere incluse, dar nu au efect decat in momentul instalarii, ceea ce nu e cazul aici.Intrebare: Ai dezactivat placa de retea integrata din BIOS si/sau din windows ? Se aprind ledurile la noua placa de retea ?Ai comunicat providerului de internet noul MAC ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum