Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme bormasina metabo

Myhayxx

Postări Recomandate

buna seara!stie cineva ce reprezinta semnul din imagine?primul stiu ca e supratemperatura ,al doilea reprezinta cablu intrerupt iar al treilea ce seamana cu un resort habar n-am la ce se refera. am cautat peste tot pe internet si n-am reusit sa-mi dau seama despre ce e vorba.bormasina e defecta si imi da eroarea respectiva si nu stiu la ce se refera..ma poate ajuta cineva?

post-27344-139829663858_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Myhayxx

3

• The Stressmaker

1

• adicontakt

1

• philipo4you

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pana la urma am depistat problema,pe paleta de la ventilație avea un cauciuc cu insertie metalica sau magnetica si un traductor citea rotatiile.acel cauciuc s-a rupt si de aceea se aprinde ledul de eroare.n-am reușit in nici un fel să păcălesc acel traductor.

Link spre comentariu

Nu cumva cauciucul acela este un magnet moale cu mai multi poli? in acest caz puteti folosi magneti neodim mici (sau magneti de ferita daca traductorul este suficient de sensibil) dispusi la fel ca polii magnetului original, inglobati in rasina si totul "rotunjit" la strung. Alta metoda ar fi sa realizati din doua table magnetice cu un magnet de difuzor la mijloc (are gaura in care intra axul) un ansamblu asemanator cu cel de la alternatorul de auto prin care sa simulati polii originali.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Spune-mi ce masina este (Sbe 1010 Plus cel mai probabil) si te pot ajuta eu cu ce ai nevoie.Masina are cel mai performant sistem de mentinere constanta a turatiei, iar acolo ai un magnet si in partea electronica ai un senzor.Trimite-mi detaliile de mai sus pe MP si te ajut sa rezolvi problema.Este o masina foarte buna si e pacat de ea.Cel mai probabil ti s-a deteriorat acel magnet din cauza vreunei sirme care s-a strecurat prin orificiile pe unde este absorbit aerul de racire (linga comutatorul de sens).Cu stima

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări