Bitza85 Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 Buna ,as vrea sa stiu parerile voastre despre aceste boxe , cel care le vinde a mentionat ca sunt model de varf.Boxele se afla intr`o stare exceptionala iar pretul lor este 250 ron. Mersi mult Link spre comentariu
Luca Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 Am avut eu modelu Technics SB-F880 (identic dar mai mic putin) Au fost printre cele mai proaste boxe pe care le-am avut, ca sa iti fci o idee sunt lafel ca boxele de la combine gen aiwa , pioneer, jvc , panasonic. Link spre comentariu
Bitza85 Postat August 17, 2013 Autor Partajează Postat August 17, 2013 Atunci de ce zice "lumea" ca sunt model de varf? Link spre comentariu
Luca Postat August 17, 2013 Partajează Postat August 17, 2013 Lumea este necunoscatoare.. Vrea sa isi vanda marfa. Link spre comentariu
maxente Postat August 17, 2013 Partajează Postat August 17, 2013 Atunci de ce zice "lumea" ca sunt model de varf?Probabil se refera la varful de jos nu la cel de sus La 250 de lei ce crezi ca vei lua ? Link spre comentariu
Bitza85 Postat August 18, 2013 Autor Partajează Postat August 18, 2013 Nu stii niciodata ce poti cumparata la 250 de lei,eu sunt din Oradea si avem o piata de vechituri,doar ca sa iti faci o idee ce am gasit la 200 de lei , o pereche de Marantz imperial 7g, dar cred ca avea un filtru stricat deoarece la una dintre boxe nu mergea decat difuzorul de inalte, din pacate nu am mai avut timp sa le verific. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum