audi200+ Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 ma poate ajuta cineva cu niste informatii despre utilajele de prelucrare metal de la firma italiana damatomacchine,a lucrat cineva cu asemenea utilaje,are cineva asa ceva?.va multumesc Link spre comentariu
fenobarbital Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 Vad ca nu se incumeta nimeni sa raspunda; iti pot spune atit:-ma uit la strungul STRUNG PENTRU METAL NEWTON 20.COD: DMTO002 si vad ca seamana izbitor de mult cu aceleasi strunguri Asist, Gude si probabil daca mai caut un pic mai gasesc aceleasi utilaje fabricate in China.-mi s-a mai spus pe undeva aici pe forum, acelasi lucru si despre alt strung (cel sub 2000 eur).-consider ca preturile sint printre cele mai decente, atita doar ca marfa este facturata in Italia (posibil ca chinezul sa trimita direct in RO pe adresa clientului, se practica acest sistem).exemplu concret: Strung universal Standard 180 Bernardo in RO este 5160eur, la damatomachinne "STRUNG MULTITECH 1000" 4340eur, la Proma - 4950eur ;OPTI D 330 x 1000 de la optimum 4790eur. Este unul si acelasi strung din perspectiva mea, ca unul este vopsit intr-un fel, altul vine cu 2-3 accesorii minore in plus, cred ca nu prea conteaza.-din punctul meu de vedere exista marfa chinezeasca - probabil cea mai tentanta ca si pret si care pe cei mai multi ii satisface, marfa "europeana" ieftina (vezi optimum, unde se recunoaste producerea in china sub management german) unde se mai tine cont de regulile de bun simt , marfa europeana de clasa superioara, produsa in EU cu certificare si garntie serioasa, executie de inalta clasa, dar cu pret pe masura - vezi strungul cumparat de userul Katran si SH unde-i ca la loz in plic. In functie de ceea ce doresti sa faci cu utilajul si banii pe care-i dispui la momentul achizitiei te indrepti spre cea mai buna algere posibila. Link spre comentariu
goguboeru Postat August 4, 2013 Partajează Postat August 4, 2013 http://www.uni-max.ro/strung-combinat-c ... 25-mini/d/ Am vrut sa cumpar acesta de mai sus pe care l-am gasit mai intai la Damatomac... La damato gasesti china ca peste tot. Vezi si la altii, ca ei au preturile sus. Daca te hotarasti sa iei de la ei sa stii ca aveau si o angajata romanca la vanzari cu care poti vorbi la tel in romana ,cel putin cand am vb eu cu ei. Link spre comentariu
laurex Postat August 4, 2013 Partajează Postat August 4, 2013 Eu am un utilaj pentru lemn de la Dmitalia.E produs in China pentru Dmitalia.Asa scrie pe manual,asa iti spun.Aceeasi chestie era si la Uni-max dar la un pret mai mare si vopsita in alta nuanta de verde.Chestia e sa te interesezi de scula peste tot,ca pret si sa gasesti review-uri pe net sau sa vorbesti cu cineva care are,ca sa te lamuresti de performante. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 4, 2013 Administratori Partajează Postat August 4, 2013 toate masinile de pret redus sunt facute in china si de regula deosebirile sunt doar la culoarea vopselei si foarte rar la constructie sau facilitati Link spre comentariu
laurex Postat August 4, 2013 Partajează Postat August 4, 2013 in cazul meu http://www.dmitaliasrl.com/ro/scheda_pr ... romeda.php http://www.uni-max.ro/masina-combinata-uc-200/d/ Sunt identice.Acum e o idee mai ieftin la uni-max,atunci era invers,eu am iesit bine cu transportul inclus si ceva freze,kit de roti. De asta zic de urmarit tot ce se poate urmari ca pret pe net. Pe tanti aia de la Dmitalia o cheama alexandra popovici [email protected] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum