Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cerere proiect pt Kappa Pro15LF

Vizitator djovidiu

Postări Recomandate

Vizitator djovidiu

Am tot cautat pe acest forum o schema,schita ptr un subwofer pentru difuzoarele Kappa Pro 15 LF. daca poate cineva sa ma ajute va rog trimiteti un mesaj sau un mail...mersi mult

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

1

• Kenwood_DJ

1

Top autori în acest subiect

Cat de mare vrei sa fie incinta ?

Am facut 2 simularu:

1 cutie de 100 L ( atentie volum net interior ), acordata la 45 Hz, adica 2 tuburi cu diam de 10 cm, lungime 19 cm...

2 cutie de 130 L, la fel volum net interior, acordta la 40 Hz, adica 2 tuburi cu diam de 10 cm di lungimea de 12 cm...

Varianta a 2-a coboara mai jos cu aprox 5 Hz... daca vrei iti calculez si pt o cutie mai amre dar nu se merita...

eu ti-as recoamnda prima cutie, ai F3 de 45 Hz, si pui un amp de peste 600 W rms, ar merge si 1000 W mrs ( daca ai simtul masurii nu vei avea probleme ), si dai +3 dB la 45 Hz, si filtru trece sus la 35-40 Hz pt a limita excursia membranei...atenite mare sa nu treci de pragul distorsiunilor, si bineintels daca nu abuzezi vei folsoi mult si bine difuzorul...

Bafta...si astept poze cu incinta si difuzorul :yawinkle:

PSL Parametrii upa care am facut simularile sunt cei de aici http://www.eminence.com/proaudio_speake ... B_CAT_ID=1 daca nu sunt identici cu ce ai tu atunci da-mi pe aceia si o sa-ti fac o simulare sa vad ce iese...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări