Vizitator djovidiu Postat August 26, 2006 Partajează Postat August 26, 2006 Am tot cautat pe acest forum o schema,schita ptr un subwofer pentru difuzoarele Kappa Pro 15 LF. daca poate cineva sa ma ajute va rog trimiteti un mesaj sau un mail...mersi mult Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat August 26, 2006 Partajează Postat August 26, 2006 doresti proiect ssi faci u incinta sau ai nevoie de incinta gata facuta? Link spre comentariu
radue Postat August 28, 2006 Partajează Postat August 28, 2006 Cat de mare vrei sa fie incinta ? Am facut 2 simularu: 1 cutie de 100 L ( atentie volum net interior ), acordata la 45 Hz, adica 2 tuburi cu diam de 10 cm, lungime 19 cm... 2 cutie de 130 L, la fel volum net interior, acordta la 40 Hz, adica 2 tuburi cu diam de 10 cm di lungimea de 12 cm... Varianta a 2-a coboara mai jos cu aprox 5 Hz... daca vrei iti calculez si pt o cutie mai amre dar nu se merita... eu ti-as recoamnda prima cutie, ai F3 de 45 Hz, si pui un amp de peste 600 W rms, ar merge si 1000 W mrs ( daca ai simtul masurii nu vei avea probleme ), si dai +3 dB la 45 Hz, si filtru trece sus la 35-40 Hz pt a limita excursia membranei...atenite mare sa nu treci de pragul distorsiunilor, si bineintels daca nu abuzezi vei folsoi mult si bine difuzorul... Bafta...si astept poze cu incinta si difuzorul :yawinkle: PSL Parametrii upa care am facut simularile sunt cei de aici http://www.eminence.com/proaudio_speake ... B_CAT_ID=1 daca nu sunt identici cu ce ai tu atunci da-mi pe aceia si o sa-ti fac o simulare sa vad ce iese... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum