Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DUMP INDESIT WIL11

Postări Recomandate

Salut Un dump pentru Indesit model WIL11.Am incercat wil105 si altele dar nu mergePentru cei care ar intreaba cum se manifesta si daca este dump-ul cauza,precizez ca lipseste memoria.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florinellll

5

• leoncris

2

• aschiuta

1

Salut Un dump pentru Indesit model WIL11.Am incercat wil105 si altele dar nu mergePentru cei care ar intreaba cum se manifesta si daca este dump-ul cauza,precizez ca lipseste memoria.Multumesc.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator meme10

Am avut probleme cu masina WIL11FR. Se aprindeau intermitent ledurile 1,4 si cel de la hublou.Conform listei de erori F09. Am dat jos memoria 24c64 smd (atentie la deslipire!) si am pus soclu si memorie normala (nu stiam daca va fi nevoie de mai multe rescrieri). Am incercat prima data cu dump-ul postat de aschiuta (wil10fr) si a plecat. II multumesc pe aceasta cale. Dupa asta am dat 1 euro pe un site rusesc si am luat firmware atasat. Cele doua firmware-uri sunt diferite, totusi a functionat corect si cu WIL10. Alte defecte nu a avut. (in prealabil am verificat amanuntit placa electronica).Memoria am scris-o cu pickit2 2.61 (nu a functionat cu win7 64 biti, ci doar 32 biti). Se poate face si un programator serial (sunt scheme pe net, 3 diode, 3 rezistente,etc) si ponyprog.Multumesc tuturor celor care au postat informatii utile.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări