Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema invertor sinus 2000W

ioangigi

Postări Recomandate

pentr Flopir am o intrebare! Am urmarit topicul cu atentie si cred ca ma poti ajuta intr-o problema ! Am un invertor sinusinus pur de 2000w pe 24v care de curand l-am ars. Se numeste Solar Tronics luat de pe ebay din Germania. Am inceput cu un electronist bun reparatia lui si ne-am impotmolit la controler-ul programat care da unda sinusului pe tranzistoarele finale. Pe aceasta placuta exista un PIC cu valoarea stearsa si care cred ca are un soft inscris. Cum pot sa fac rost de acest PIC codat? sau ce pot face? Cine imi poate rezolva problema? Va multumesc si astept cu interes un raspuns! pentru detalii adresa de e-mail a mea este [email protected]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

1

• giongiu

1

• ioangigi

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Din pacate flopir nu mai are cont pe forum.Apoi, depanarea unui invertor nu are legatura cu constructia unui altuia.PIC-ul e un microcontroller (ca un pc redus), in care se poate scrie orice soft.Deci iti trebuie o data integrartul si apoi softul pe care sa-l execute acesta. Iar softul ori il iei din vechiul integrat (daca nu-i ars sau protejat la citire), ori de la producator (care...il cam tine sub cheie!)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări