Vizitator raolb85 Postat August 26, 2006 Partajează Postat August 26, 2006 As vrea sa-mi fac niste boxe de basi ca si la disco cu un singur dif de 15'' . Dar am si eu acasa mai multe desene cu diferite tipuri (topogan, .... ) dar as vrea ca sa nu fie nici f mare dar sa scoata mult bass. Statie am, dar am auzit ca difera mult sonorizarea de la o firma producatoare la alta. Eu as vrea ceva difuzoare poloneze daca se mai gasesc ca sunt bune si nu sunt f scumpe. Link spre comentariu
crexy Postat August 26, 2006 Partajează Postat August 26, 2006 din cate mi-am dat seama vrei sa faci niste horn-uri cu dif de 15"fii sigur ca vor scoate bass destul dif care se potrivesc pt horn de 15" - toata gama chellenger de 15" - wpu15 07 - slf de la selenium Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 26, 2006 Partajează Postat August 26, 2006 proiectul se face in functie de fiecare difuzor (parametrii T/S), nu se face incinta si apoi se pune un difuzor in ea aiurea.ai mesaj privat Link spre comentariu
Vizitator raolb85 Postat August 27, 2006 Partajează Postat August 27, 2006 mersi pt mesaj.dar as mai vrea si ceva programe de calculat incinte f simplu. dar de dif. nu stiu de care sa-mi iau ca nu prea dispun de fonduri f mari. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 27, 2006 Partajează Postat August 27, 2006 cam ce buget ai? Link spre comentariu
Vizitator raolb85 Postat August 27, 2006 Partajează Postat August 27, 2006 bigetul nu e chiar asa de mare pe la 3-5 mil. pt 2 dif.dar se mai poate mari, dar nu acum curand.eu vroiam sa-mi fac toate calculele posibile si dupa aia sa ma apuc de treaba.la mine in oras nu avem magazine cu dif. profesionale doar chinezisme si mai cateva de la blutech. Link spre comentariu
radue Postat August 27, 2006 Partajează Postat August 27, 2006 Pai nu te opreste nimeni sa comanzi de pe net... :yawinkle: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 27, 2006 Partajează Postat August 27, 2006 in gama asta de pret vom avea de la sf acestei luni difuzoarele:HP-15WE15-350NHP-15SHP-18W Link spre comentariu
radue Postat August 28, 2006 Partajează Postat August 28, 2006 Iti recomand HP-18W...restul nu prea sunt pt a fi subwoofere, deci...vei avea bas destul :yawinkle: Link spre comentariu
stefanev Postat Septembrie 2, 2006 Partajează Postat Septembrie 2, 2006 As vrea sa-mi fac niste boxe de basi ca si la disco cu un singur dif de 15''la inceput voia un singur dif de 15" si acum vrei sa faci 2 de 18" ??? Un Hp-18W e indeajuns pentru camera ta !!! dar e de 18 inch !! Link spre comentariu
Vizitator raolb85 Postat Septembrie 6, 2006 Partajează Postat Septembrie 6, 2006 la inceput voia un singur dif de 15" si acum vrei sa faci 2 de 18" ??? Un Hp-18W e indeajuns pentru camera ta !!! dar e de 18 inch !!da, am zis ca vreau cu dif. de 15'', dar vreau sa-mi fac doua boxe identice cu cate un dif fiecare. deci in total doua dif. dar vreau sa sune bine si sa pot sa merg in sali mai mari NU pt camera. Link spre comentariu
Vintiloanea Ionut Cosmin Postat Noiembrie 6, 2006 Partajează Postat Noiembrie 6, 2006 Io i-am recomandat niste incinte de tip comprimat cu membrana falsa Link spre comentariu
adircf Postat Noiembrie 6, 2006 Partajează Postat Noiembrie 6, 2006 daca vrei sa iti faci o incinta cu membrana pasiva iti trebuie un difuzor de sacrificiu cel putin egal cu marimea difuzorului, indicat e sa fie mai mare si ii foarte mare bataie de cap si chiar trebuie sa fii idiot sa sacrifici un dif de 18".incintele de astea se fac in domeniul hi-fi, sincer sa fiu, nu am auzit de tipul asta de incinta, in domeniul pro pana acuma Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 6, 2006 Partajează Postat Noiembrie 6, 2006 Si care sa aiba Fs scazut...cat mai scazut ;) Link spre comentariu
Vintiloanea Ionut Cosmin Postat Noiembrie 9, 2006 Partajează Postat Noiembrie 9, 2006 pai io n-am zis sa sacrifice un dif bun, ci sa ia unul cu bobina arsa!!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum