Vizitator mad.rose Postat August 26, 2006 Partajează Postat August 26, 2006 Formulele pentru calcului unei inceinte acustice. le are cineva?Am un EuroTec de 10toli(25 cm) shi vreau sa fac un tun de bas, dar incinta acustica sa fie o prisma cu baza patrata! Se poate asa ceva? :smt100 Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 26, 2006 Partajează Postat August 26, 2006 incinta poate avea ce forma vrei tu ........conteaza doar volumul ei interior si dimensiunile porturilor bass-reflex (asta in caz ca faci o incinta bass-reflex)pt a calcula o incinta ai nevoie de parametrii TS ai difuzorului care sunt cam 20 ...... iar pt un calcul "in mare" ai nevoie de cel putin vreo 4 - 5zi ce model de eurotec ai .... eventual pune si o poza Link spre comentariu
Vizitator mad.rose Postat August 26, 2006 Partajează Postat August 26, 2006 EU-5181 de 1200watts(ma rog asa scrie pe ea)F:\P08-26-06_18.14.jpg Link spre comentariu
Vizitator mad.rose Postat August 26, 2006 Partajează Postat August 26, 2006 oops, e prima data cand intru pe situl asta, eram doar curios, in fine sa trecem la lucruri serioase, acestea sunt singurele poze pe care le am(le-am facut acu 5 min ). Dar dak se poate, sa-mi dea cineva dimensiunile sau macar formulele... Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 26, 2006 Partajează Postat August 26, 2006 crede-ma ca nu vrei sa stii formulele pe baza carora se calculeaza o incinta :partyman: cat despre incinta pt diful asta ..... nu stiu ce sa iti recomand - o incinta de vreo 45 - 50 L inchisa cred ca ar trebui sa mearga bine Link spre comentariu
Vizitator mad.rose Postat August 26, 2006 Partajează Postat August 26, 2006 Dak ai acele formule cu atat mai bine voi putea calcula la milimetru Dak ai posibilitatea sa mi-le dai ti-as ramane dator pe veci, shi yo shi taicamiu ne pricepem destul de bine la fizica, el a mai facut deja doua incinte dar a pierdut formulele :( ma rog, dak ai posibilitatea sau altcineva are posibilitatea sa imi transmita acele formule nu ezita! Link spre comentariu
Vizitator mad.rose Postat August 26, 2006 Partajează Postat August 26, 2006 ms, cred ca voi avea nevoie de ajutorul cuiva mai... :naughty: ma rog, mersi mult Link spre comentariu
radue Postat August 27, 2006 Partajează Postat August 27, 2006 Fa-i o incinta inchisa de 30-40 L si gata...nu te mai chiunui... :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator mad.rose Postat August 27, 2006 Partajează Postat August 27, 2006 :oky: Gata am prins ideea ms mult baieti:D Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum