Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defect tv philips sasiu L01.2E AA

augustin

Postări Recomandate

da,desigur.am intalnit,cu toate ca asemenea cazuri sunt rare,cel putin eu nu m-am confruntat des cu asemenea probleme,totusi merita incercat daca aveti unul la dispozitie.

Link spre comentariu

inainte de toate vezi ca traful sa fie lipit ok ,refa lipiturile,

la cele cu diagonala mica era suficienta tensiunea video pentru g2 ,am facut vre-o 3 buc de 34cm-37cm gat subtire,decuplezi g2 ce vine din trafo si pui tensiunea video si pe g2,daca ai luminozitate suficienta poti folosi macar de proba,si aflii daca acolo e buba- sant vre-o 3 variante 1 schimbi traful,2-tai traful pui alt blider (eu recuperam de pe nei sau philips cele grii deschis,se scot foarte usor bliderele) 3 culegi o tensiune g2 cu ajutorul colectorului final linii ceva rezistente sau din fit cu alt blider gen rusesc etc

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Varianta ca sa alimentezi UG2 din tensiunea video de 190V nu tine,cel putin eu am incercato.intra in conflict.

Nici de proba nu mia dat voie.

Domnul procesor recunoaste numai decat diferenta.

Editat de Giorgi tv
Link spre comentariu

Chiar daca nu este compatibil suta la sura se poate monta unul aproape identic prin o mica resoclare,atentie:trebuie tinut cont de tensiunile acsesorizante pe care le debiteaza,bineinteles daca ati mai efectuat aceasta procedura. :scarpin urmariti cu mare atentie configuratia celor doua trafuri,ca daca nu se poare arde mai mult tv-ul decat este actualmente in starea in care se afla.

Mai pun odata schema,chiar daca este in plus.https://elektrotanya.com/philips_chassis-l01.2e-aa.pdf/download.html

Editat de Giorgi tv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări